Închide meniul

Raed Arafat bagă frica în Gigi Becali! "Nu există exceptii. E nevoie de 14 zile în carantină". FCSB riscă să fie OUT din Europa

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 14 august 2020, 18:32

Raed Arafat bagă frica în Gigi Becali! "Nu există exceptii. E nevoie de 14 zile în carantină". FCSB riscă să fie OUT din Europa

profimediaimages

Raed Arafat

Raed Arafat, şeful Departamentului de Situaţii de Urgenţe şi-a exprimat părerea despre acest context într-o intervenţie telefonică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Depinde de ancheta epidemiologică, de rezultatul ei. Depinde ce decinde DSP-ul. Dacă cei din lot au fost contacte apropiate sau nu. Cei care sunt asimptomatici se izolează 14 zile, dacă sunt simptomatici, există alte reguli", a precizat Arafat pentru Fanatik

Câştigătoarea Cupei României este în faţa unei provocări dificile. În următoarele două săptămâni ar trebui să joace atât în campionat, cât şi în primul tur preliminar al Europa League. În această perioadă jucătorii ar trebui să fie în izolare.

Toţi jucătorii FCSB, trimişi în carantină!

Încă de la momentul apariţiei acestei veşti, Gigi Becali a anunţat că toată echipa intră în carantină şi ar urma să fie testată din două în două zile la clinica sa, de altfel autorizată de Ministerul Sănătăţii pentru a realiza testele pentru depistarea infecţiei cu COVID-19.

Întrebat în legătură cu acest lucru, Raed Arafat a ţinut să precizeze necesitatea unei testări imparţiale:

Reclamă

"Nu aş vrea să mă pronunţ…Mai ales că este competiţie europeană, cred că testele trebuie făcut eîntr-un loc autorizat care nu are un interes direct în privinţa jucătorilor.

Nu vreau să lansez teorii şi probabilităţi. În interesul tuturor, ar trebui ca testele să fie cât mai transparente, cât mai clare. Indiferent cine le face!", a declarat acesta pentru sursa citată anterior.

FCSB, risc de eliminare din Europa

FCSB este programată pentru a juca cu Astra, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Dacă meciurile din campionat ar putea fi amânate, confruntarea cu armenii de la Shirak trebuie să se joace atunci când este programată. În caz contrar, românii vor pierde la "masa verde".

Reclamă 4 / 0/3

Raed Arafat s-a pronunţat şi cu privire la această situaţie.

"Dacă testul făcut de jucător e în ziua jocului (n.r. peste 13 zile) sau cu o zi înainte, şansa ca a doua zi după meci acel jucător să fie pozitiv e mai mică".

Prin urmare, rămâne de văzut cum va evolua situaţia dacă echipa lui Gigi Becali va fi nevoită să izoleze tot lotul, ieşind din carantină abia în ziua în care este programat meciul din Europa League.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:50 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și