Închide meniul

Rangers – Celtic 1-0. Ianis Hagi a intrat după pauză! Echipa lui Steven Gerrard își continuă seria de invincibilitate în Scoția

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2021, 12:34

Rangers – Celtic 1-0. Ianis Hagi a intrat după pauză! Echipa lui Steven Gerrard își continuă seria de invincibilitate în Scoția

Profimediaimages

Ianis Hagi este antrenat de Steven Gerrard

Românul aflat în mare formă a fost introdus de Steven Gerrard după pauză în locul lui Kemar Roofe. Chiar dacă nu s-a remarcat, Ianis a contribuit la jocul echipei sale și a avut chiar o ocazie importantă la doar 5 minute după ce a intrat pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE: S-a terminat meciul. Rangers si Ianis Hagi au câștigat cu 1-0.

UPDATE: Rangers – Celtic 1-0! Gazdele de pe Ibrox deschid scorul în minutul 70. Au beneficiat de autogolul lui McGregor!

UPDATE: Ianis Hagi a fost introdus pe teren de Steven Gerrard! Românul are la dispoziţie 45 de minute pentru a o răpune pe marea rivală a lui Rangers

UPDATE: Este pauză pe Ibrox, în cel mai tare meci din Scoţia

Reclamă

UPDATE: A început al 422-lea episod din Old Firm

UPDATE: Ianis Hagi nu a fost titularizat în marele derby al Scoţiei, dintre Rangers şi Celtic!

Reclamă 4 / 0/3

Cu câteva ore înainte de Old Firm, jurnaliştii scoţieni au anunţat primul 11 pe care se gândeşte Steven Gerrard să îl trimită pe teren. Ianis Hagi nu se regăseşte printre titulari, conform Daily Record.

Ianis Hagi riscă să fie lăsat pe bancă de Steven Gerrard în Old Firm

"În atac, Ianis Hagi a devenit o variantă puternică pentru a începe din primul minut. Este într-o formă bună şi poate continua să înscrie goluri şi să ofere assist-uri. Totuşi, revenirea lui Ryan Kent pare a fi inevitabilă. Având în vedere ceea ce a reuşit în trecut, românul ar putea să se mulţumească cu un loc pe bancă", anunţă sursa citată.

Echipă probabilă Rangers:
McGregor – Tavernier, Goldson, Helander, Barisic – Davis, Kamara – Kent, Aribio, Roofe – Morelos

În ultimele 10 zile, Ianis a contribuit la victoriile cu St. Johnstone (a marcat golul de 3-0), Hibernian (a înscris singurul gol) şi St. Mirren (a pasat decisiv pentru Roofe la golul de 1-0).

Ianis Hagi, printre ce mai buni tineri pasatori din Europa

Într-un top al fotbaliștilor sub 23 de ani care au oferit cele mai multe assist-uri în 2020, el stă pe un impresionant loc nouă, având 12 pase decisive, conform unui top realizat de ”Football Wonderkids”.

Ierarhia este condusă autoritar de maghiarul Dominik Szoboszlai, care a impresionat la Salzburg și a dus-o pe Ungaria la Campionatul European în ultimul minut, cu 23 de pase decisive.

”Perla” Kylian Mbappe este pe 2 cu 19 assist-uri, în timp ce Jadon Sancho închide posiumul cu 15.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și