Închide meniul

Rangers – Livingston 2-0. Ianis Hagi, fază genială! Pasă de gol după o acțiune formidabilă

Gal Dorin Publicat: 25 octombrie 2020, 13:56

Reclamă
Rangers – Livingston 2-0. Ianis Hagi, fază genială! Pasă de gol după o acțiune formidabilă

profimediaimages

Ianis Hagi a refuzat o ofertă colosală

Ianis Hagi a avut din nou o evoluție splendidă și a oferit un assist pentru primul gol marcat de Aribo. Mijlocașul român a fost schimbat în minutul 84 cu Jones, dar aceasta a fost al doilea meci la rând în care Hagi își menține locul în echipa de start a scoțienilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 90+: S-a încheiat meciul. Rangers și Ianis Hagi câștigă cu 2-0.

Min. 46: A început repriza a doua.

Este pauză în meci.

Min. 16: GOOOL Rangers! Defoe majorează scorul pentru echipa lui Gerrard și Ianis Hagi. 

Reclamă

 Min. 9: GOOOL Rangers! Aribo înscrie din pasa lui Ianis Hagi. Romnul a preluat mingea la 30 de metri de poarta adversă, a depășit elegant doi adversari și i-a pasat lui Defoe.

Șutul acestuia a fost respins de portar, dar Hagi pe fază i-a oferit un assist și lui Aribo care a trimis în plasă. 

Video AICI cu pasa lui Ianis Hagi. 

Reclamă 4 / 0/3

Update 17:00. A început meciul.

Rangers – Livingston LIVE SCORE 17:00

Echipele de start:

Rangers: McGregor, Tavernier, Helander, Goldson, Bassey, Jack, Davis, Aribo, Kent, Hagi, Defoe.

Livingston: Stryjek , Brown, Guthrie, Ambroe, Serrano, Bartley, Sibbald, Devlin, Holt, Pittman, Emmanuel-Thomas.

Steven Gerrard a făcut câteva schimbări în primul ”11” pentru meciul cu Standard Liege din Europa League. Printre altele, mijlocașul român a revenit în formația de start și a avut o evoluție consistentă, motiv pentru care va juca și astăzi din primul minut.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel Vezi toate știrile
Citește și