Închide meniul

Rapid a rămas fără golgheter. Hlistei, testat pozitiv cu Covid-19. Ce noutăți au primit fanii giuleștenilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 octombrie 2020, 19:35

Rapid a rămas fără golgheter. Hlistei, testat pozitiv cu Covid-19. Ce noutăți au primit fanii giuleștenilor

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cătălin Hlistei are coronavirus

  • Nouă cazuri de coronavirus la Rapid
  • Hlistei a înscris 5 goluri în 7 apariții stagionale
  • Detaliile oferite de conducătorii clubului

Jucătorul de 26 de ani nu prezintă simptomele bolii, dar a fost băgat în izolare. Covid-19 au și patru dintre coechipierii lui: Virgil Drăghia, Rareș Lazăr, Rareș Ilie și Ștefan Pănoiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nouă cazuri de Covid-19 la Rapid

"Cătălin Hlistei este asimptomatic și va intra în izolare timp de 8 zile, iar la final acestei perioade va face din nou testul. Toți cei testați astăzi au stat în izolare în ultima săptămână.

Reclamă

Hlistei se alătură altor patru jucători cu Covid-19, Virgil Drăghia, Ștefan Pănoiu, Rareș Ilie și Rareș Lazăr, aceștia urmând a se testa din nou joi.

Pe lângă cei cinci jucători, alți patru membri ai staff-ului tehnic au fost testați pozitiv în urmă cu circa 10 zile, printre care și antrenorul principal Adrian Iencsi, astfel încât, la meciul de mâine, din Cupa României, Vali Negru îl va suplini pe fostul căpitan al Rapidului.

Reclamă

Niciunul dintre cei descoperiți ca purtători ai virusului nu au prezentat simptome specifice, starea lor fiind foarte bună", se anunță în comunicatul oferit de club pe site-ul oficial.

Noi imagini cu Stadionul Rapid

Tot astăzi, Compania Națională de Investiții a venit cu precizări despre stadiul lucrărilor la noua arenă din Giulești. 

Reclamă 4 / 0/3

"Vești bune la început de săptămână! Vă prezentăm noi imagini cu arena din Giulești, unde lucrările de execuție sunt în plină desfășurare, lucrându-se intens atât la interior, cât și la exterior. A fost finalizată structura metalică a acoperișului de cele două peluze și de la tribuna a doua, iar în prezent se lucrează la structura metalică a acoperișului de la tribuna 1 și la zonele de interior", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a celor de la CNI.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 VideoValentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei! Arbitrul nu a dictat nimic, deşi românului îi curgea sânge! 18:22 Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros” 17:59 VIDEOOlimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Și-a servit perfect coechipierul si a uimit pe toată lumea 17:50 LIVE VIDEOParma – Spezia 1-0, ACUM în AntenaPLAY. Echipa românilor Man și Mihăilă a avut un gol anulat înainte de a deschide scorul! 17:29 LIVE VIDEOWest Brom – Sunderland e ACUM în AntenaPLAY! Leeds – Blackburn 0-1. Dezastru pentru gazde, care sperau la primul loc! 17:27 Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul 17:12 George Puşcaş a marcat cel de-al doilea gol al său pentru Bari! Ce note a primit pentru prestaţia cu Como 17:00 Helmut Duckadam nu crede că echipele din România se vor descurca în cupele europene: „Nu putem visa prea mult” 16:46 „Borussia Dortmund e interesată!” Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga 16:30 Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională Vezi toate știrile
Pe același subiect
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB!
Liga 1 • 16:30
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova
Liga 1 • 12 apr., 16:48
Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova: „Am luat totul în calcul!”. Variantă de lux pentru Mihai Rotaru
Bocciu a primit încă 30 de zile de arest preventiv!
Liga 1 • 12 apr., 16:11
Bocciu a primit încă 30 de zile de arest preventiv! Lovitură uriașă pentru șeful de galerie de la Rapid
Victor Piţurcă a pus la zid strategia de la Rapid şi a "înţepat" conducerea: "Îmi e frică de faptul că îi deranjez"
Liga 1 • 11 apr., 23:37
Victor Piţurcă a pus la zid strategia de la Rapid şi a „înţepat” conducerea: „Îmi e frică de faptul că îi deranjez”