Închide meniul

Rapid a transferat o „perlă” de la CSA Steaua. Suporterii „militarilor” și-au ieșit din minți: „Așa l-am pierdut și pe David Popovici!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 iunie 2022, 14:13

Rapid a transferat o „perlă de la CSA Steaua. Suporterii „militarilor și-au ieșit din minți: „Așa l-am pierdut și pe David Popovici!

Codruţ Sandu era considerat "Donnarumma din Ghencea"

Codruţ Sandu, pe stadionul Ghencea / AS.ro

Rapid l-a transferat pe tânărul portar Codruț Sandu, 16 ani, de la CSA Steaua. Suporterii „militarilor” s-au enervat pe clubul Armatei. Aceștia nu uită cum David Popovici a fost lăsat să plece la rivala Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Codruț Sandu era unul dintre cei mai talentați tineri din academia CSA Steaua și avea șanse mari să fie chemat curând la prima echipă de Daniel Oprița. Fanii echipei Armatei i-au pus la zid pe conducătorii clubului, pentru maniera în care renunță la tinerele talente.

Rapid l-a transferat pe Codruț Sandu de la CSA Steaua

„Codruț Sandu, internaționalul de tineret U17, va juca la Rapid. Nu este treaba noastră să ne bagăm peste deciziile tehnice ale echipei de fotbal, dar atunci când joci în ultimii ani cu portar under şi ai în propia curte unul convocat la loturile de tineret nu ai cum să îl pierzi. Plus că nu este primul caz al secției de fotbal din ultimii ani!

Acesta este tipul de management din cauza căruia clubul Steaua i-a pierdut şi pe Popovici şi pe mulți alți sportivi. Probabil că va tot pierde tineri valoroși dacă ceva nu se va schimba!
Tot se schimbă comandanți, dar managerii de secții nu sunt niciodată trași la răspundere.

Războiul Stelei trebuie dus pe toate fronturile: al înaltei performanțe continue, cu rivalii tradiționali și cu clubul parvenit. Să nu ne mințim, toată această imagine neagră din jurul clubului pe care o tot vedem în presă se datorează şi managementului clubului”, au scris fanii din AS47, pe Facebook.

Reclamă
Sursa: Facebook AS47

Codruţ Sandu era consierat „Donnarumma din Ghencea”

16 ani și 1.91 înălțime are Codruț Sandu. Puștiul poartă 47 la picior. Ajunsese la Steaua chiar de la rivala Dinamo. „Asta a fost alegerea mea, am vrut să vin la Steaua și asta mi-am dorit. Este ceva incredibil, nu cred că mă așteptăm vreodată”, a spus Codruţ Sandu, anul trecut, în exclusivitate pentru Antena Sport. 

Codruț Sandu visa să câștige trofee cu Steaua, dar oferta venită de la Rapid l-a făcut să se răzgândească.

„(n.r. Visezi la un trofeu cu această echipă?) Liga 1, Cupa României și Supercupa României. (n.r. În cât timp crezi că vei pune mâna pe primul tău trofeu?) Doi, trei ani cel mai probabil”, spunea tânărul portar la vremea respectivă.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici a dat-o pe CSA Steaua pentru Dinamo

În septembrie 2021, David Popovici a plecat de la CSA Steaua ca să se antreneze în bazinele de la CS Dinamo. Acum, tânărul înotător scrie istorie în natație.

Ionuţ Adrian Popa, preşedintele lui CS Dinamo, a explicat că transferul lui David Popovici s-a realizat datorită dorinţei tânărului înotător. Dinamoviştii nu au avut o ofertă de nerefuzat din cauza plafonului salarial, însă „istoria şi seriozitatea” au cântărit decisiv, a precizat oficialul.

„Nu a fost un „furt”. Toate negocierile şi relaţiile contractuale au fost stabilite în afara relaţiilor contractuale cu Steaua, în luna septembrie. Istoria clubului Dinamo şi seriozitatea au fost determinante şi l-au convins pe David să facă pasul spre noi. Nu cred că l-am atras financiar. Sunt anumite limite, oricum este plafonat salariul.

Noi ne bucurăm că am reuşit să aducem în curtea noastră un sportiv atât de galonat şi titrat. Ne-am amornizat conform cererii şi ofertei. Asta este datoria noastră. Cât voi fi preşedintele clubului, voi încerca să atrag tot ce înseamnă sportivi de calitate. Nu trebuie să existe această teamă”, a declarat Ionuț Adrian Popa, preşedintele CS Dinamo, în momentul realizării „transferului”.

 

Recomandări
  • Rapid a furat un puști de la CSA Steaua
  • Fanii „militarilor” s-au enervat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și