Închide meniul

Rapid – Slavia Praga 1-7! Dezastru pentru jucătorii lui Adi Mutu, în ultimul amical. S-au făcut de râs în Austria!

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 iulie 2022, 21:32

Rapid – Slavia Praga 1-7! Dezastru pentru jucătorii lui Adi Mutu, în ultimul amical. S-au făcut de râs în Austria!

Adrian Mutu e antrenor la Rapid

Adrian Mutu/ Profimedia

Rapid – Slavia Praga 1-7. Giuleştenii suferit o înfrângere la un scor incredibil, în partida amicală cu Slavia Praga. Echipa antrenată de Adrian Mutu a pierdut cu scorul de 1-7, în a doua repriză încasând şase goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se pregăteşte de noul sezon de Liga 1, ce va debuta pe 15 iulie. „Giuleştenii” dispută un stagiu de pregătire în Austria, acolo unde au jucat patru partide amicale. Ultima a adus un eşec usturător cu fosta echipă a lui Nicolae Stanciu, Slavia Praga.

Rapid – Slavia Praga 1-7. Dezastru pentru Adrian Mutu în ultimul amical din Austria

Rapid a pierdut la o diferenţă uriaşă ultima partidă amicală din cantonamentul din Austria. Slavia Praga, vicecampioana Cehiei, a dat recital cu formaţia patronată de Victor Angelescu şi Dan Şucu. La pauză, scorul era de doar 1-0 pentru cehi, însă după pauză „giuleştenii” au încasat 6 goluri, 3 dintre ele între minutele 51 şi 55. Pentru cehi au înscris Ewerton (2, 51, 53), Moses Usor (55), Vaclav Jurecka (67), Matej Valenta (80) şi Peter Olayinka (84).

Singurul gol al Rapidului a fost înscris de Jakub Vojtus, la scorul de 5-0, în repriza secundă. Acesta a fost ultimul meci amical disputat de Rapid, înainte de debutul în noul sezon. „Alb-vişiniii” se vor întoarce în ţară miercuri, pentru a pregăti partida cu CFR Cluj, din prima etapă a Superligii.

Rapid a mai pierdut, în această vară, amicalele cu SKN St. Polten (2-3), MKS Cracovia (1-2) şi LASK Linz (0-2).

Reclamă

Echipa de start a Rapidului: Horaţiu Moldovan – Belu, Dr. Grigore, P. Iacob, Junior Morais – Crepulja, Al. Albu – A. Ciobanu, Pănoiu, R. Ilie – Vojtus

În timpul primei reprize, Cristi Săpunaru şi Valentin Costache au fost înlocuiţi de Claudiu Belu- Iordache, respectiv Ştefan Pănoiu.

Program infernal pentru Rapid în debutul sezonului

Superliga va începe pe 15 iulie, iar cele mai tari meciuri din prima etapă sunt FCSB – Universitatea Cluj şi CFR Cluj – Rapid. „Giuleştenii” vor debuta sâmbătă, 16 iulie, în Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

În următoarele două etape, Rapid va avea alte două partide de „foc”. Echipa lui Adrian Mutu va întâlni FCSB în runda a doua, pe teren propriu, urmând ca o săptămână mai târziu să dea piept cu Universitatea Craiova, în Bănie.

Sezonul 2022-2023 al Superligii va avea la start 16 echipe, va începe pe 16 iulie şi va beneficia, în premieră, de sistemul VAR (Video Assistent Referee). După cele 30 de etape din sezonul regular, primele şase echipe clasate vor intra în play-off (sister tur-retur), iar ultimele zece vor disputa play-out-ul (doar meciuri tur). Sezonul 2022-2023 va fi întrerupt în intervalul 13 noiembrie – 3 decembrie, perioadă în care se desfăşoară Campionatul Mondial de fotbal din Qatar.

Adrian Mutu, despre meciurile infernale cu CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova

Adrian Mutu nu se teme de debutul infernal din noul campionat, dar recunoaşte că ar fi vrut să aibă parte de alte adversare.

„E un început foarte greu pentru noi pentru că faptul că în prima etapă întâlnim campioana României. Urmează şi derby-ul aşteptat de toţi giuleştenii contra celor de la FCSB. Echipele acare au terminat pe primele 3 locuri anul trecut le avem adversare în primele 3 etape. Nu este cel mai fericit debut şi ceea ce îmi doream eu şi visam. Probabil că este unul dintre cele mai grele debuturi „ever” pe care le-au avut în anii în care au jucat în prima ligă.

În acelaşi timp, nu trebuie să ne speriem, trebuie să ne concentrăm. Trebuie să jucăm cu toată lumea până la urmă, sper să facem faţă cu brio. Am avut anul trecut, în playout, am avut sincope cu echipe mai slab cotate, iar atunci când am jucat cu echipe mai bune sau de acelaşi nivel ca al nostru, am reuşit să facem partide bune. Nu este niciun test, nu mai este timp de test în campionat, echipa trebuie să fie pregătită, să fie conştientă că întâlnim echipe cu pretenţii în cupele europene şi la campionat. Trebuie să fim pregătiţi şi gata de aceste meciuri. Cu siguranţă vor fi foarte grele.

Nu cred că este niciun avantaj pentru noi. În momentul acesta sunt echipe cu pretenţii la câştigarea campionatului, toate 3. Să ne gândim că orice echipă la acest nivel vor face totul pentru a câştiga orice meci„, a spus Adrian Mutu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și