Închide meniul

Rapid – Turris 1-1. Răzbunare contra giuleștenilor! Turris a egalat în inferioritate numerică în prelungirile meciului

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2020, 11:20

Rapid – Turris 1-1. Răzbunare contra giuleștenilor! Turris a egalat în inferioritate numerică în prelungirile meciului

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Erik Lincar are o revanşă de luat în faţa Rapidului

  • Rapid a remizat cu Turris și în urmă cu o lună
  • Turris a egalat în secundele de final ale meciului

Sub comanda lui Adrian Iencsi, alb-vişiniii au fost fără greşeală şi au devenit liderul competiţiei. Au obţinut maximum de puncte din disputele cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu (3-1), Pandurii Tg. Jiu (2-1) şi Slatina (3-0). 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă părea că și acest meci se îndrepta spre un final identic, Turris a egalat în ultimele secunde ale meciului și a obținut un egal nesperat la Buftea.

LIVE SCORE RAPID – TURRIS

S-a terminat meciul.

Reclamă

Min. 90+3: GOOOLLL Turris! O lovitură bine plasată duce la un egal nesperat. Rapid nu mai are maxim de puncte în Liga 2.

Min. 68: Turris a rămas în inferioritate numerică. Cătălin Pîrvulescu face fault din postura de ultim apărător şi vede direct cartonaş roşu!

Reclamă

Min. 50 GOOOLLL Rapid! Cătălin Hlistei marchează pentru al 4-lea meci la rând. Servit ideal de Goge, extrema giuleştenilor înscrie din marginea careului mic.

Min. 45: Pauză în derby-ul etapei din Liga 2. Turris a avut ocazii importante de a marca, dar rezultatul rămâne neschimbat.

Min. 1: A început meciul care se dispută la Buftea!

Reclamă 4 / 0/3

Echipa de start Rapid: 
Drăghia – Voicu, Crișan, Manole, Goge – Sefer, Lazăr, Pănoiu – Gherghiceanu, Țîră, Hlistei

Rezerve Rapid:

Tătaru, Mocioacă, Costin, Ilie, Jorza, Fica, Benzar, Pop, Dulca

Echipa de start Turris: 
Duțu – Buleică, Mitrea, Pîrvulescu, Sima, Cioinac, Pană, Sălcianu, Voicu, Mihai, Voinea

Rezerve Turris:

Ioniță, Niță, Blănaru, Țegle, Damașcan, Neacșu, Nicola, Matei, Bărboianu

Turris promite răzbunare. Rănile sunt încă deschise după golul primit, în Regie, în al 6-lea minut de prelungiri. Jorza marca atunci pentru gruparea din Grant şi îi spulbera echipei lui Lincar visul de ajunge pe prima scenă a fotbalului din România. Spiritele s-au încins după fluierul final, oaspeţii lansând acuze dure la adresa arbitrilor.

Reclamă

"Partida cu Turris este foarte importantă, trebuie să o tratăm cu aceeași seriozitate. Așa cum o să tratăm și partida de după cea cu Turris, de la Recea. Pentru noi, campionatul e foarte echilibrat. Chiar și echipele mici pot să pună probleme. Meciul nu e un examen special. 

Am spus-o și înaintea începerii campionatului, când vorbeam de Turris. Este favorita seriei, o echipă omogenă, cu același antrenor, cu continuitate. Acolo s-au creat niște relații de joc și eu cred că e echipa cu cele mai mari șanse de promovare", a declarat Adrian Iencsi

Gruparea din Turnu Măgurele nu a avut startul dorit de campionat. A pierdut cu Unirea Slobozia (0-1) şi a remizat cu Metaloglobus. A dat însă recital etapa trecută, când a învins-o cu 5-0 pe Pandurii Târgu Jiu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”