Închide meniul
VIDEO

Rapper-ul Kepa, provocare pentru Constantin Budescu :)! Talentatul cântăreț e așteptat la Dinamo, de Ionel Dănciulescu :): ”Ar avea loc!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 29 aprilie 2022, 13:28

Rapper-ul Kepa, provocare pentru Constantin Budescu :)! Talentatul cântăreț e așteptat la Dinamo, de Ionel Dănciulescu :): ”Ar avea loc!”

Rapper-ul Kepa, provocare pentru Constantin Budescu

AntenaSport

Rapper-ul Kepa a jucat fotbal în tinerețe și a demonstrat la AS.ro LIVE că încă mai ”știe cu varza”. Pe numele său real, Pîrvu Dan, a prezentat câteva execuții care l-ar face invidios și pe Constantin Budescu. Bun prieten cu Ionel Dănciulescu, Kepa a practicat fotbalul până la vârsta de 19 ani. Deși era forate talentat, trăgându-se din tată fotbalist, Pîrvu Dan și-a văzut visul de a ajunge un mare jucător năruit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai în glumă, mai în serios, Ionel Dănciulescu vrea să-l readucă pe terenul de fotbal, chiar la Dinamo, echipă pentru care a mai evoluat pe când era junior.

Kepa, așteptat la Dinamo 🙂

Ionel Dănciulescu a intrat în direct, prin telefon, la AS.ro LIVE, pentru a-i face o surpriză lui Kepa, care este considerat cel mai rapid rapper din România. ”La cum arată Dinamo, acum, ar avea loc”, a glumit Danciu.

– Eram la un meci de fotbal, la un meci de copii!
– Sunt la emisiune, m-au obligat oamenii să vin :))!
– Mai i-al la un fotbal, că s-a cam împlinit!
– Vine vara, acum, și mergem pe teren!
– Par mai gras decât sunt, am doar 80 de kg!
– Poate să-l iei la Dinamo! 🙂
– La cum arată Dinamo, acum, are loc!
– Vezi că am jucat și la Dinamo! Pune contractul ăla pe masă. Să fie cu multe zerouri :))

Reclamă

Ne-am cunoscut la un show și mi-a zis că el ascultă muzica noastră, nu mi-a venit să cred. De atunci am rămas prieteni”, a mai povestit Kepa.

Rapper-ul Kepa, provocare pentru Budescu

Deși visul său era să ajungă un mare fotbalist, Kepa a renunțat la fotbal din cauza antrenorului pe care l-a avut la juniori. Pîrvu Dan a avut doi idoli în fotbal, Gică Hagi și Rivaldo.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Kepa a prezentat la AS.ro LIVE câteva filmulețe prin care a demonstrat că ”încă mai știe cu varza”. Execuțiile sale l-ar face invidios și pe Constantin Budescu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și