Închide meniul

”Răspunde la tratament!” Vești bune despre starea lui Dănuț Lupu. Anunțul făcut de soția fostului mare fotbalist

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 15 noiembrie 2020, 14:36

”Răspunde la tratament!” Vești bune despre starea lui Dănuț Lupu. Anunțul făcut de soția fostului mare fotbalist

SportPictures / Sportpictures via Hepta

Dănuț Lupu răspunde la tratament, a anunțat soția fostului mare fotbalist

”Azi eu și Dan facem 33 de ani de când ne-am căsătorit”, este restul mesajul transmis de Mihaela Lupu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internaţional român nu a putut fi internat la Matei Balş, acolo unde nu mai erau locuri. Lupu a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Colentina. Pentru a îi creşte şansele de a câştiga lupta cu boala, a fost ţinut pe burtă la secţia ATI. Această metodă ajută la oxigenarea mai bună a plămânilor.

Dănuţ Lupu a avut probleme de sănătate şi în 2016

În urmă cu patru ani, fostul mijlocaş al naţionalei României a avut mari probleme medicale şi a ajuns în spital. A fost internat o lungă perioadă de timp.

"A fost un moment în care plămânii mei funcţionau la 8% din capacitate. Poate datorită sportului mi-a rezistat inima, pentru că, altfel, în acel moment au fost pacienţi care respirau cu 40% din plămâni şi nu au rezistat. Poate Dumnezeu mi-a dat o a doua şansă. Vorba fiului meu, mai am câteva vieţi, ca pisica" a declarat Danuţ Lupu la Look Sport.

Dănuţ Lupu a dezvăluit că şi-a schimbat total stilul de viaţă. Imediat după externare a renunţat la viciile care îi afectau sănătatea.

Reclamă

"Perioada din 2016 a fost cea mai gravă. Să stai în pat câteva săptămâni, nu e ok. În primele 10 zile nu am ştiut nimic. M-am trezit cu o cască pe cap. Am beneficiat de şansa dată de Dumnezeu. 

Când m-am dezlegat de aparate, am reînvăţat să merg. Uitasem să merg, am avut nevoie de două zile. A fost şi problema cu fumatul. Acum nu mai fumez. 

Din februarie 2016, de când m-am externat, nu am mai fumat. Am mai încercat să mă las, dar nu am putut. Nu am reuşit mai mult de şase luni", a mai spus Lupu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și