Închide meniul

Răspunsul lui Marcelo pentru cei care îl ”transferă” la Juventus! ”De 2 ani am semnat cu Juventus, pentru că nu pot trăi fără Cristiano”

Antena Sport Publicat: 2 mai 2020, 9:42

Răspunsul lui Marcelo pentru cei care îl ”transferă” la Juventus! ”De 2 ani am semnat cu Juventus, pentru că nu pot trăi fără Cristiano”

AFP7 / Oscar J. Barroso via Hepta

Marcelo nu pleacă de la Real Madrid

  • Marcelo este la Real Madrid din 2007
  • Brazilianul a câștigat Liga Campionilor de 4 ori cu ”galacticii”
  • Marcelo e cotat la 16 milioane de euro

Marcelo s-a amuzat cu prietenul său Fabio Cannavaro despre transferul la Juventus. Dialogul dintre cei doi a fost purtat pe Instagram. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la plecarea lui Cristiano Ronaldo, nu a trecut perioadă de mercato în care să nu se vorbească despre mutarea brazilianului la campioana din Serie A. Totul ar fi avut legătură cu relația strânsă pe care acesta ar fi avut-o cu CR7.

Marcelo: De 2 ani am semnat cu Juventus, pentru că nu pot trăi fără Cristiano

"Nu vreau să plec şi cred că nici cei de la Real nu vor să mă lase să plec. Mă simt foarte bine la Madrid de când am venit alături de familie, în 2007.

Reclamă

Cred că sunt multe echipe care mă vor, dar nu ştiu nimic despre Juventus. Deja de doi ani am semnat cu Juventus pentru că nu pot trăi fără Cristiano Ronaldo", a spus, râzând, Marcelo. 

În vârstă de 31 de ani, Marcelo are contract cu Real Madrid până în 2022. El a câștigat alături de ”galactici” patru Ligi ale Campionilor, patru CM ale Cluburilor, trei Supercupe ale Europei, patru titluri în La Liga, două Cupe ale Spaniei și patru Supercupe ale Spaniei.
 

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat 21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gianni Infantino a recunoscut există probleme de rasism în fotbal
Fotbal extern • 12 apr., 10:22
Gianni Infantino a recunoscut că există probleme de rasism în fotbal: „Sunt probleme de rasism în fotbal!”
Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid - Manchester City 3-3!
Liga Campionilor • 10 apr., 13:36
„E inutil, a fost cel mai slab de pe teren” Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid – Manchester City 3-3!
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat
Liga Campionilor • 10 apr., 8:34
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat: „E lipsă de respect”
Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Liga Campionilor • 10 apr., 8:28
„E un dezavantaj!” Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid - Manchester City 3-3
Liga Campionilor • 10 apr., 8:15
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-3. Verdict despre șansele de calificare