Închide meniul

Răspunsul lui Robert Lewandowski, după ce a fost întrebat de Barcelona – Bayern 2-8: „Mai bine nu privim înapoi”

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2022, 11:10

Răspunsul lui Robert Lewandowski, după ce a fost întrebat de Barcelona – Bayern 2-8: „Mai bine nu privim înapoi

Robert Lewandowski s-a întors la Munchen

Robert Lewandowski, în tricoul Barcelonei / Profimedia

  • Robert Lewandowski, răspuns despre Barcelona – Bayern 2-8
  • Golgheterul polonez se pregăteşte alături de catalani pentru noul sezon

Robert Lewandowski a fost întrebat de umilinţa suferită de Barcelona, în faţa lui Bayern Munchen, din urmă cu două sezoane. Catalanii erau învinşi cu scorul de 8-2, într-una dintre cele mai drastice înfrânfgeri din istoria clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski s-a despărţit în această vară de Bayern Munchen, după opt sezoane petrecute în Bavaria. Atacantul a semnat cu Barcelona, şi se află în turneu de pregătire Statele Unite ale Americii, alături de trupa lui Xavi.

Răspunsul lui Robert Lewandowski, după ce a fost întrebat de Barcelona – Bayern 2-8

Robert Lewandowski a participat la prima conferinţă de presă, în calitate de jucător al Barcelonei. Printre întrebările adresate de jurnalişiti, se numără şi una legată de partida în care fosta echipa a polonezului, Bayern Munchen, a învins la scor trupa blaugrana.

Reclamă

„Trebuie să recunosc că nu am vorbit despre asta. Reprezintă trecutul. Este mai bine să nu privim înapoi. Asta este ideea noastră”, a fost răspunsul dat de Robert Lewandowski, citat de marca.com.

Bayern a umilit-o pe Barcelona, în sferturile de finală din Champions League, în 2020. În acel meci, Robert Lewandowski a marcat golul cu numărul 6, în minutul 82. Ulterior, bavarezii au reuşit să câştige trofeul, după o finală câştigată la limită, scor 1-0, cu PSG.

Reclamă

Totodată, atacantul polonez a mai oferit declaraţii despre obiectivele pe care şi le setează la Barcelona. Lewandowski speră să marcheze cât mai mult şi să obţină performanţe iportante alături de clubul catalan.

„Dacă joci pentru Barcelona, mereu te gândeşti să câştigi trofee, dar trebuie să le luăm pas cu pas. Cu potenţialul pe care îlavem, putem fi în top şi ne putem lupta. Sezonul viitor va fi mai bun decât precedentul”, a declarat Robert Lewandowksi, citat de aceeaşi sursă.

Robert Lewandowski, recunoscător lui Pep Guardiola

Robert Lewandowski a declarat că datorită lui Pep Guardiola, actualul manager al lui Manchester City, se poate aapta mai uşor la jocul prestat de catalani. De asemenea, polonezul a mărturisit că managerul a avut un impact major asupra evoluţiilor sale.

Reclamă 4 / 0/3

„Vorbeam cu el mult despre tactici. După asta, este mult mai uşor să mă adaptez oricărui sistem. Mi-a schimbat modul în care văd fotbalul, convingerile mele despre asta. Nu mai este dificil pentru mine să găsesc soluţii pe teren pentru că am avut parte de antrenori foarte buni. Cred că mulţumită lui (n.r. Pep Guardiola) îmi va fi mai uşor să mă adaptez cerinţelor lui Xavi”, a mai spus Robert Lewandowski.

Pep Guradiola a fost managerul care l-a transferat pe Robert Lewandowski la Bayern Munchen. În 2014, polonezul venea de la rivala din Bundesliga a bavarezilor, Borussia Dortmund. Cei doi au lucrat împreună la campioana Germaniei timp de trei sezoane, reuşind să cucerească titlul în fiecare.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!