Închide meniul

Răsturnare de situație! Vinicius poate pierde Balonul de Aur, după eșecul Braziliei! Cine este noul favorit

Viviana Moraru Publicat: 7 iulie 2024, 10:18

Reclamă
Răsturnare de situație! Vinicius poate pierde Balonul de Aur, după eșecul Braziliei! Cine este noul favorit

Vinicius poate pierde Balonul de Aur, după eșecul Braziliei

Vinicius, în timpul unui meci/ Profimedia

A avut loc o răsturnare de situație, după ce Vinicius ar putea pierde Balonul de Aur, ca urmare a eșecului suferit de Brazilia la Copa America. Starul sud-american era favorit să cucerească mult râvnitul trofeu, însă eliminarea suferită de naționala sa a dat toate calculele peste cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilia a fost eliminată surprinzător de la Copa America. Brazilienii au fost învinși de Uruguay dramatic, la loviturile de departajare.

Vinicius poate pierde Balonul de Aur, după eșecul Braziliei

Spaniolii de la Marca au analizat situația favoriților la cucerirea Balonului de Aur. Aceștia sunt de părere că Jude Bellingham are mari șanse să cucerească marele trofeu, în funcție de rezultatul obținut de Anglia la EURO 2024.

Jude Bellingham a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai Angliei, la turneul final din Germania, reușind să-și salveze naționala în minutul 90+5 al duelului cu Slovacia, din optimi.

De cealaltă parte, Vinicius nu a putut evolua în duelul cu Uruguay, fiind suspendat. Starul lui Real Madrid a privit din tribune eșecul dramatic suferit de naționala sa, care a părăsit prematur Cupa America.

Reclamă
Reclamă

Balonul de Aur al lui Vinicius, în pericol? Suspendat, a trebuit să vadă din tribune cum echipa lui pierde în sferturi. Un trofeu i-ar fi adus aproape automat Balonul de Aur, însă Bellingham încă este în viață la EURO și poate că dezbaterea se va redeschide”, au notat cei de la marca.com.

Brazilia, eliminată dramatic de Uruguay de la Copa America

Brazilia a fost eliminată dramatic de Uruguay de la Copa America. Selecao, fără Vinicius jr, suspendat, a fost eliminată, scor 4-2, la loviturile de departajare, sâmbătă, la Las Vegas (Nevada, SUA), de echipa Uruguayului, în sferturile de finală ale Copa America.

Niciuna dintre echipe nu a reuşit să înscrie într-un meci marcat de faulturi, iar mijlocaşul echipei Paris SG, Manuel Ugarte, a fost cel care a marcat penaltiul decisiv pentru Uruguay.

Reclamă

Uruguayenii s-au făcut vinovaţi de 26 de faulturi din 41, într-un joc strâns şi agitat, şi au terminat în zece după ce Nahitan Nandez a fost eliminat pentru o intrare dură (74).

Dar echipa lui Marcelo Bielsa a rezistat până la loviturile de departajare, când portarul Sergio Rochet a apărat lovitura de pedeapsă a lui Eder Militao, înainte ca Douglas Luiz să lovească bara.

O paradă a lui Alisson în faţa lui Jose Maria Gimenez nu a fost suficientă pentru Brazilia, finalista ediţiei trecute, care a câştigat doar unul din cele patru meciuri disputate în competiţie.

În semifinala de miercuri, Uruguay înfruntă Columbia, care a învins Panama, scor 5-0. În cealaltă semifinală, se vor întâlni Argentina şi Canada.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:13

Oţelul – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 21:30! Duel „de foc” între Dorinel Munteanu şi Costel Gâlcă! Echipele de start

21:11

LIVE VIDEOPanetolikos – AEK se joacă ACUM în AntenaPLAY! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie!

20:54

Panică pe teren, la CFR Cluj – Poli Iaşi. Medicii de pe ambulanţă, chemaţi de urgenţă! Kamara a văzut direct cartonaş roşu

20:10

CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv

20:06

VIDEOSporting – Casa Pia, meciul serii din Liga Portugal (22:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)! Programul complet

20:03

Ferencvaros – Gloria Bistrița 32-28, în Liga Campionilor la handbal feminin! Al 3-lea eșec la rând pentru elevele lui Pera

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 3 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și