Închide meniul

Război de la distanță. Antrenorul Serenei Williams, mesaj puternic pentru Țiriac. "A demonstrat lumii că încă poate!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 ianuarie 2021, 8:40

Război de la distanță. Antrenorul Serenei Williams, mesaj puternic pentru Țiriac. "A demonstrat lumii că încă poate!"

Profimediaimages

Serena Williams, felicitată de Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou a felicitat-o pe jucătoarea care are în palmares 23 de titluri de Grand Slam și a ținut să asigure că Serena încă mai poate câștiga trofee. 40 de ani va împlini americanca, în luna septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patrick Mouratoglou: "Serena nu mai trebuie să demonstreze nimic nimănui"

"Cu exact un an în urmă, Serena a atins o nouă bornă: a câștigat primul ei titlu din postura de mamă, la Auckland. Nu mai trebuie să demonstreze nimic nimănui, dar a făcut-o. A demonstrat lumii că încă poate, indiferent de circumstanțe și provocări. Să avem un 2021 memorabil", a transmis antrenorul Serenei pe contul său de Instagram.

Soțul Serenei a fost mult mai vehement. Alexis Ohanian a avut o serie de reacții vehemente și nu s-a ferit să îl jignească pe Ion Țiriac.

De la ce a plecat scandul dintre Ion Țiriac și familia Serenei Williams

Miliardarul Ion Țiriac (81 de ani) a vorbit în propriul său stil despre forma prin care trece Serena Williams. Sportiva din SUA a ajuns acum, la 39 de ani, pe locul 11 WTA.

Reclamă

Fostul campion de dublu, de la Roland Garros (1970), i-a transmis Serenei că ar fi timpul să se retragă, iar declarația a făcut imediat înconjurul lumii.

La vârsta asta și la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere", a declarat Țiriac într-o intervenție la TVR.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și