Închide meniul

Raul Rusescu nu a mai rezistat și i-a dat replica lui Mihai Stoica: „Te-am respectat tot timpul. Ai aruncat cu noroi!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 mai 2021, 5:14 / Actualizat: 30 iunie 2023, 19:51

Raul Rusescu nu a mai rezistat și i-a dat replica lui Mihai Stoica: „Te-am respectat tot timpul. Ai aruncat cu noroi!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Raul Rusescu, răspuns dur la acuzaţiile lui Mihai Stoica

Raul Rusescu nu a mai rezistat și i-a dat replica lui Mihai Stoica. Deși susține că inițial a dorit să-i spună în privat ceea ce avea de zis, Rusescu s-a hotărât să-i răspundă lui Mihai Stoica prin aceeași monedă, în spațiul public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raul Rusescu nu a mai rezistat și i-a dat replica lui Mihai Stoica: „Te-am respectat tot timpul. Ai aruncat cu noroi!”

„Nu am folosit până acum această pagină pentru un drept la replică și nu credeam că o să am motive să o fac, dar ținând cont de ultimele postări și apariții publice, am simțit nevoia să scriu câteva rânduri. Primul meu instinct a fost să te sun și să îți spun personal ce am de zis, dar ținând cont că pentru tine spațiul și opinia publică sunt mai importante, am decis să îți spun în același stil.

Ținând cont că sub îndrumarea ta am realizat prima mare surpriză din fotbalul românesc,  sub îndrumarea ta am realizat a 2-a „remontada” istorică din epoca modernă a fotbalului românesc, sub îndrumarea ta am învins la București campioana Europei în exercițiu, sub îndrumarea ta am câștigat după mulți ani titlul, cu multe etape înainte de final. 

Sub îndrumarea ta am realizat tripla, sub îndrumarea ta am realizat prietenii ce vor rămâne indiferent de cursul vieții, pe scurt sub îndrumarea ta m-am dezvoltat ca om și ca fotbalist, iar din lumea fotbalului tu ești persoana care mă cunoaște atât de bine și știe foarte bine ce înseamnă pentru mine un meci de fotbal și faptul ca urăsc sa pierd indiferent de activitatea pe care o practic”, a răbufnit Raul Rusescu pe pagina sa de Facebook.

Raul Rusescu: „Am avut o execuție lamentabilă”

Raul Rusescu a marcat golul doi al celor de la Clinceni, cu FCSB, „printr-o execuție lamentabilă”, după cum susține chiar el, și a lăsat de înțeles ca este vina lui Vlad pentru golul primit. De altfel, acest lucru se vede și din reacția jucătorului după ce a marcat.

Reclamă

„Și cu toate astea, din cauza unei execuții lamentabile, să faci insinuările pe care le-ai făcut și sa creezi un nor de îndoială asupra mea și asupra a tot ceea ce reprezint este prea mult”, susține Rusescu.

Raul Rusescu este convins că nu va mai reveni la FCSB

Rusescu nu își reneagă trecutul roș-albastru, dar este convins că nu va mai avea ocazia să îmbrace tricoul celor de la FCSB până la finalul carierei. Atacantul îl asigură pe MM Stoica că-l va respecta mereu și susține că el nu s-a schimbat, și nici nu o va face.

„Te-am respectat tot timpul și o voi face și de acum încolo chiar dacă, pentru a masca altceva, ai aruncat cu noroi într-o persoană care a fost, este și va rămâne așa cum ai cunoscut-o acum 15 ani: respectuoasă, timidă, corectă și cu mare dragoste pentru sportul rege.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult ca sigur, în anii ce urmează, din varii motive, nu voi mai îmbraca tricoul roș-albastru, dar asta nu înseamnă că o să-mi trădez trecutul și o să lovesc în oamenii care au fost lângă mine. 

Sunt mândru de ceea ce am realizat până acum și sunt și mai mândru pentru ca am făcut milioane de oameni fericiți (pe lângă cei care umpleau stadionul până la refuz)”, a continuat Rusescu.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și