Închide meniul

Răzvan Burleanu, fericit pentru convocarea lui Camora! Președintele FRF: ”Orice cetățean român poate să apere România

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 1 octombrie 2020, 16:02

Răzvan Burleanu, fericit pentru convocarea lui Camora! Președintele FRF: ”Orice cetățean român poate să apere România

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru

Răzvan Burleanu

Mirel Rădoi a ales să îl cheme pe Camora sub tricolor, iar jucătorul campioanei CFR Cluj va deveni primul fotbalist naționalizat din istorie folosit de echipa națională a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu: ”Orice cetățean român poate să apere România”

Burleanu s-a bucurat la aflarea veștii și a ținut să îl felicite pe Camora pentru performanța reușită.

"Toţi suntem egali în faţa legii. Orice cetăţean român poate să ocupe funcţii publice, civile sau militare. Orice cetăţean român are dreptul de a apăra România. 

Are dreptul de a răspunde prezent când răspunde convocării. Mă bucur că Mario Camora, care s-a născut în Portugalia şi a făcut performanţă în România, a ales să joace pentru echipa naţională a României!", a declarat Burleanu.

Mario Camora, convocat în premieră de Mirel Rădoi la națională

Mario Camora s-a născut în Portugalia, dar joacă la CFR Cluj încă din 2011. El a obținut recent cetățenia română și va deveni primul străin din istorie care este naturalizat și joacă pentru națională.

Reclamă

Miercuri, 30 septembrie, selecționerul Mirel Rădoi a anunțat lotul pentru cele trei partide cu Islanda, Norvegia și Austria.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și