Închide meniul

Răzvan Burleanu i-a luat apărarea lui Mirel Rădoi. "Am încredere că va continua la naţională. Aşa e moral şi corect!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 octombrie 2020, 15:47

Răzvan Burleanu i-a luat apărarea lui Mirel Rădoi. "Am încredere că va continua la naţională. Aşa e moral şi corect!"

Răzvan Burleanu este președintele FRF

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Preşedintele FRF este decis să nu ia măsuri radicale după cele trei înfrângeri la rând înregistrate de prima reprezentativă. Le-a amintit suporterilor de performanţele obţinute de Rădoi la România U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, reconfirmat în funcţie de Răzvan Burleanu

"În momentul de față pot să vă spun, ca președinte al Federației Române de Fotbal, că am toată încrederea că Mirel Rădoi va continua. Am și câteva argumente. Cred că este corect şi moral ca Mirel Rădoi să continue alături de națională. Rădoi este un simbol al generației tinere de antrenori.

Nu trebuie să uităm de succesul de care ne-am bucurat cu toții anul trecut, dar și de performanța de a ne califica la Jocurile Olimpice. E normal să fie pe bancă la Tokyo. Este un antrenor integru, iar pentru noi acesta a fost un argument încă de la început. În lipsa integrității, nu poți să contruiești un proiect solid”, a declarat Răzvan Burleanu pentru FRF TV.

Chiar Mirel Rădoi a anunţat că ar putea pleca luna viitoare, după meciurile cu Norvegia şi Irlanda de Nord.

"Nu pot să comentez declarațiile altcuiva, să vorbesc în numele lui. Din punctul meu de vedere, Mirel e un tip luptător, nu cred că și-ar dori să renunțe, în același timp, nici nu cred că o să-l vedem să se agațe de un contract sau de niște clauze", a fost mesajul lui Răzvan Burleanu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și