Închide meniul

Răzvan Burleanu şi-a făcut public salariul pe care îl ia ca preşedinte al FRF. Funcţiile pe care le mai deţine şi pentru care nu este plătit

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 septembrie 2022, 13:39

Răzvan Burleanu şi-a făcut public salariul pe care îl ia ca preşedinte al FRF. Funcţiile pe care le mai deţine şi pentru care nu este plătit

Răzvan Burleanu şi-a publicat salariul

Mediafax Foto / Marian Ilie via hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu mai ocupă încă două funcţii, însă susţine că nu este plătit pentru acestea.

Răzvan Burleanu şi-a făcut public salariul pe care îl ia ca preşedinte al FRF

Salariul lunar al președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, este de 20.000 lei net, aproximativ 4.000 de euro. Deși ocupă și funcțiile de Administrator SC Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia și Președinte al Academiei Naționale de Fotbal, Răzvan Burleanu nu este remunerat pentru acestea.

Totodată, facem apel la mass-media să nu promoveze declarațiile domnului Florin Prunea care incită la violență și huliganism, depășind granițele activității profesionale ale președintelui FRF sau ale fenomenului fotbalistic din România„, se arată într-un comunicat remis de frf.ro.

Florin Prunea a spus că Burleanu câştigă o avere la FRF

Florin Prunea a dezvăluit salariul uriaș pe care îl câștigă Răzvan Burleanu la FRF. Fostul portar al naționalei României a lansat un atac devastator la adresa președintelui Federației, după ce prima reprezentativă a ratat o nouă campanie.

Prunea l-a criticat aspru, la scenă deschisă, pe Răzvan Burleanu, pe care îl consideră principalul vinovat pentru rezultatele slabe ale naționalei, din ultimii ani.

Răzvan Burleanu se află la cel de-al 3-lea mandat la conducerea FRF. Actualul mandat l-a câștigat fără să aibă contracandidat.

Florin Prunea și-a ieșit din minți după ultima acțiune ratată a naționalei României și a dezvăluit salariul răsunător al lui Burleanu, care îl transformă, potrivit fostului goalkeeper, în „cel mai bine plătit om din fotbalul românesc”.

„Avem un președinte de Federație care câștigă în jur de 30.000 de euro pe lună, în mână. E inadmisibil, la fotbalul nostru! Este cel mai bine plătit om din fotbalul românesc, și peste antrenori. Poate Dan Petrescu are un salariu pe acolo, 20-30 de mii”, a „tunat” Florin Prunea, potrivit Prosport.

Florin Prunea i-a distrus pe Răzvan Burleanu și Mihai Stoichță

Florin Prunea și-a continuat discursul acid la adresa lui Răzvan Burleanu, aflat la președinția FRF din 2014. Ulterior, fostul portar l-a luat în colimator și pe Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF.

„Burleanu nu e președinte de federație, e mini-președinte. Ce a investit în opt ani de zile? A preluat un sediu modern, două baze de pregătire moderne. Pot să-i pună suporterii ținta pe casă, el tot nu pleacă de acolo. Burleanu e Bubico, așa îi spun eu, în glumă.

Ce se întâmplă la nivel de scandări la echipa națională e fără precedent. Nimeni n-a mai fost atât de contestat în Europa. În Italia, și-au dat toți demisia după ce au ratat calificarea la Cupa Mondială. Ăștia de la noi n-o să plece niciodată!

Am văzut că Burleanu a declarat că e foarte fericit că am retrogradat în grupa următoare din Liga Națiunilor, că vom câștiga meciuri. Este fără precedent, suntem cu un picior în lumea a patra! De acum spun că Luxemburg ne bate, cu Azerbaidjan vom avea probleme.

Am văzut că Stoichiță a zis că n-am retrogradat. V-a luat la mișto, inclusiv pe suporterii echipei naționale. Și ce bătaie de joc e în privința contractelor selecționerilor. Nu știu cum Pelici a acceptat să vină cu un asemenea contract, pe câteva meciuri (n.r. – la naționala U19 a României).

Burleanu și Stoichiță pot să ajute la dezvoltarea fotbalului românesc? Stoichiță nu e om de fotbal, știu eu mai multe lucruri despre el. După ce a făcut mișto de toată lumea, când a zis că n-am retrogradat, eu îl dădeam afară pe Stoichiță, dacă eram președintele Federației. Dar sunt multe încrengături acolo”, a mai spus Prunea.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Citește și:
Ultimele știri
11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe selecţionerul Edi Iordănescu. Anunţul lui Mihai Stoichiţă
Echipa naţională • 17 mart., 8:25
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe Edi Iordănescu. Ce se întâmplă înainte de EURO 2024
Anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu!
Echipa naţională • 16 mart., 12:25
Anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu!
Răzvan Burleanu, replică acidă pentru Gică Popescu: "Aaa, v-aţi prins repede". Biletele la EURO 2024, motivul disputei
Echipa naţională • 15 mart., 21:21
Răzvan Burleanu, replică acidă pentru Gică Popescu: „Aaa, v-aţi prins repede”. Biletele la EURO 2024, motivul disputei
Echipamentul naţionalei României pentru EURO 2024
Echipa naţională • 15 mart., 20:00
FOTO
Echipamentul naţionalei României pentru EURO 2024! Decizie inedită anunţată de Răzvan Burleanu: „E un tricou învingător!”
Răzvan Burleanu, poziţie clară în cazul Daniel Niculae: "Nu a fost foarte comod". Anunţul preşedintelui FRF
Liga 1 • 15 mart., 18:19
Răzvan Burleanu, poziţie clară în cazul Daniel Niculae: „Nu a fost foarte comod”. Anunţul preşedintelui FRF