Închide meniul

Răzvan Lucescu a dat de pământ cu criticii tatălui său: "Tu, ăla care comentezi din spate, ce ai obţinut tu la viaţa ta?". "Il Luce", comparat cu Ferguson

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 martie 2021, 15:11

Răzvan Lucescu a dat de pământ cu criticii tatălui său: "Tu, ăla care comentezi din spate, ce ai obţinut tu la viaţa ta?". "Il Luce", comparat cu Ferguson

SportPictures / Sabin Malisevschi/SPORT PICTURES via Hepta

Răzvan Lucescu a dat de pământ cu criticii lui "Il Luce"

Iritat de oamenii care spun că tatăl său a câştigat numerose trofee în Europa de Vest, Răzvan Lucescu a venit cu o replică de zile mari. Ba mai mult, tehnicianul îi provoacă pe toţi cei care comentează să reuşească performanţele legendarului Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Un învingător (n.r- titlul pe care l-ar da unui documentar despre Mircea Lucescu). Dar când mă refer la asta nu mă refer la trofee. Deși în momentul de faţă e al doilea după Ferguson ca trofee câștigate. Și ce dacă nu le-a câștigat în Europa de Vest? Care e problema? Încearcă tu să caştigi în fiecare ţară in care ai fost campionate și cupe! Tu, ăla care comentezi din spate, ce ai obţinut tu la viaţa ta? El a făcut lucruri extraordinare! 

Răzvan Lucescu: "E al doilea după Ferguson ca trofee câștigate!"

Iar educația dată unor tineri, modul în care s-a ataşat de anumite persoane, jucători, felul în care se luptă în viaţă… Se luptă pentru orice. Nu acceptă niciodată o opinie contrară. Ăsta poate fi un avantaj sau poate fi un dezavantaj. Câteodată e bine să mai preiei şi câte o idee a altuia. Dar el nu! Se bate, se luptă şi nu acceptă. Vine să te facă în final să faci cum vrea el sau să accepţi că ideea lui e mai bună", a declarat Răzvan Lucescu la TelekomSport.

Răzvan Lucescu, anunţ ferm despre viitorul său! Condiţia de a reveni de urgenţă în antrenorat

Mircea Lucescu o antrenează pe Dinamo Kiev, însă Răzvan Lucescu se alătură lui Dan Petrescu şi Marius Şumudică şi spune că până la finalul sezonului nu va acceptat nicio ofertă. Răzvan Lucescu este liber de contract după ce şi-a reziliat contractul cu Al Hilal.

"Nu au fost discuții în mod direct, dar nu aș vrea să vorbim despre asta. Mi-am propus să nu discut despre astfel de situații și nici să mă promovez. Mie îmi plac chestiile concrete.

Reclamă

Acum, eu sunt liber. Am obținut lucruri extraordinare. E normal ca atunci când o echipă se află în dificultate să apară numele meu. O să vedem. Aș fi putut să merg de acum să antrenez, dar prefer să aștept până la vară. Mi-am propus asta”, a spus Răzvan Lucescu la gsp.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și