Închide meniul

Răzvan Lucescu, anunţ ferm despre viitorul său! Condiţia de a reveni de urgenţă în antrenorat: "Există oportunităţi care nu trebuie ratate şi nu vreau să risc"

Antena Sport Publicat: 23 martie 2021, 8:57

Răzvan Lucescu, anunţ ferm despre viitorul său! Condiţia de a reveni de urgenţă în antrenorat: "Există oportunităţi care nu trebuie ratate şi nu vreau să risc"

Profimedia

Răzvan Lucescu

  • Răzvan Lucescu a vorbit despre viitorul său
  • Ce îşi doreşte fostul selecţioener al României

Răzvan Lucescu a scris istorie la Al Hilal, acolo unde a câştigat titlul şi Cupa Campionilor Asiei. Lucescu Junior şi-a reziliat contractul cu arabii după ce, în acest sezon, rezultatele nu au fost satisfăcătoare. Liber de contract, Răzvan Lucescu spune că nu e tentat să preia o echipă înainte de finalul sezonului. Totuşi, Lucescu Junior e dispus să revină în antrenorat dacă va primi o ofertă de nerefuzat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu au fost discuții în mod direct, dar nu aș vrea să vorbim despre asta. Mi-am propus să nu discut despre astfel de situații și nici să mă promovez. Mie îmi plac chestiile concrete. 
Acum, eu sunt liber. Am obținut lucruri extraordinare. E normal ca atunci când o echipă se află în dificultate să apară numele meu. O să vedem. Aș fi putut să merg de acum să antrenez, dar prefer să aștept până la vară. Mi-am propus asta.

E complicat ca, intrând acum, să pot avea un control asupra echipei. Și la nivel psihologic e afectată. Așa că mi-am spus să evit o astfel de situație. Bine, există și oportunități pe care nu trebuie să le scap și să risc. Dar trebuie să vină. Sunt antrenor și nu știu ce se va întâmpla. Pot să spun ceva acum și să apară o conjunctură diferită. Nu vreau să nu vorbesc despre lucruri care nu sunt concrete. ”, a spus Răzvan Lucescu la gsp.ro

Reclamă

Răzvan Lucescu, dorit de AEK Atena

Răzvan Lucescu este printre antrenorii favoriţi să îi ia locul lui Manolo Jimenez pe banca tehnică a lui AEK Atena, scrie gsp. Spaniolul ar putea pleca la finalul sezonului din cauza rezultatelor slabe.

Răzvan Lucescu este într-o relaţie bună cu directorul sportiv al lui AEK, Giannis Papadimitriou, alături de care a lucrat şi la Xanthi. Lucescu junior va lupta pentru a ajunge la AEK cu Milan Rastavac, actualul antrenor al lui Asteras.

Reclamă

"Lucescu e evident mai valoros, cu un nume mai sonor și cu rezultate peste Rastavac. Papadimitriou are o relație bună cu Răzvan", spun surse din Grecia.

Răzvan Lucescu, aproape de AEK Atena în 2017

Lucescu a mai fost aproape de AEK şi în 2017, când o pregătea pe Xanthi. Tot Jimenez era atunci pe bancă, iar echipa din Capitală a decis să-l păstreze pe acesta, potrivit postului de radio Sport FM, citat de gsp.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Lucescu are o reputaţie excelentă în Grecia. El a pregătit-o pe Xanthi din 2014 până în 2017. Apoi a trecut la PAOK Salonic, unde a rămas din 2017 până în 2019.

Cu Xanthi a jucat finala Cupei Greciei în 2015. Iar cu PAOK a câştigat campionatul în 2019 şi de două ori Cupa, în 2018 şi 20019.

În timpul mandatului la PAOK, Răzvan Lucescu a acuzat-o dur pe AEK Atena, în faţa căreia a cedat titlul de campion din 2018, din cauza problemelor de arbitraj. Şi Mircea Lucescu a ajuns pe banca unei foste mari rivale, când a semnat cu Dinamo Kiev, după ce a pregătit-o 12 ani pe Şahtior.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau
Liga 1 • 24 mart., 18:30
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau: „Eu nu am mai văzut așa calitate la un vârf de atac”