Închide meniul

Răzvan Lucescu, aproape de revenirea în Grecia. Este dorit de o fostă mare rivală

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 13:57

Răzvan Lucescu, aproape de revenirea în Grecia. Este dorit de o fostă mare rivală

profimediaimages

Răzvan Lucescu ar putea semna cu o fostă mare rivală din Grecia, AEK Atena

Răzvan Lucescu este în vacanţă de la mijlocul lunii februarie, de când s-a despărţit de Al-Hilal. După experienţa din Arabia Saudită, el ar putea reveni în Grecia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu, dorit de AEK Atena

Răzvan Lucescu este printre antrenorii favoriţi să îi ia locul lui Manolo Jimenez pe banca tehnică a lui AEK Atena, scrie gsp. Spaniolul ar putea pleca la finalul sezonului din cauza rezultatelor slabe.

Răzvan Lucescu este într-o relaţie bună cu directorul sportiv al lui AEK, Giannis Papadimitriou, alături de care a lucrat şi la Xanthi. Lucescu junior va lupta pentru a ajunge la AEK cu Milan Rastavac, actualul antrenor al lui Asteras.

"Lucescu e evident mai valoros, cu un nume mai sonor și cu rezultate peste Rastavac. Papadimitriou are o relație bună cu Răzvan", spun surse din Grecia.

Răzvan Lucescu, aproape de AEK Atena în 2017

Lucescu a mai fost aproape de AEK şi în 2017, când o pregătea pe Xanthi. Tot Jimenez era atunci pe bancă, iar echipa din Capitală a decis să-l păstreze pe acesta, potrivit postului de radio Sport FM, citat de gsp.

Reclamă

Răzvan Lucescu are o reputaţie excelentă în Grecia. El a pregătit-o pe Xanthi din 2014 până în 2017. Apoi a trecut la PAOK Salonic, unde a rămas din 2017 până în 2019.

Cu Xanthi a jucat finala Cupei Greciei în 2015. Iar cu PAOK a câştigat campionatul în 2019 şi de două ori Cupa, în 2018 şi 20019.

În timpul mandatului la PAOK, Răzvan Lucescu a acuzat-o dur pe AEK Atena, în faţa căreia a cedat titlul de campion din 2018, din cauza problemelor de arbitraj. Şi Mircea Lucescu a ajuns pe banca unei foste mari rivale, când a semnat cu Dinamo Kiev, după ce a pregătit-o 12 ani pe Şahtior.

Reclamă 4 / 0/3

"Pe Răzvan Lucescu l-aş vedea la Inter sau la AC Milan"

Dumitru Dragomir este sigur că tehnicianul care a făcut-o campioană pe PAOK ar putea sta chiar şi pe banca granzilor din Serie A.

"Pe Răzvan Lucescu l-aş vedea la Inter sau la AC Milan. Răzvan este un foarte mare antrenor şi un băiat deştept.

Şi Cosmin Olăroiu este valoros, dar pe Răzvan Lucescu îl cunosc. Şi Şumudică e antrenor valoros, mă mir că a dat chix la Rizespor", a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Turcii au scris, luna trecută, că Lucescu Jr. este pe lista celor de la Fenerbahce, singurul gigant din Turcia pe care tatăl său nu l-a antrenat la Istanbul.

Recomandări
  • Răzvan Lucescu are 52 de ani
  • El le-a mai pregătit în Grecia pe Xanthi şi pe PAOK

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și