Închide meniul

Răzvan Lucescu, dezvăluire despre fostul patron de la PAOK: ”El este Comandantul nostru”. De ce a plecat din Grecia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2020, 17:04

Răzvan Lucescu, dezvăluire despre fostul patron de la PAOK: ”El este Comandantul nostru”. De ce a plecat din Grecia

DPA Images / Giannis Papanikos via hepta

Răzvan Lucescu, dezvăluire despre fostul patron de la PAOK: ”El este Comandantul nostru”. De ce a plecat din Grecia

Lucescu a dezvăluit că Savvidis, cel care a intrat cu un pistol pe teren la un meci cu AEK Atena, este o persoană dificilă, însă a contat mult că l-a susținut mereu cât a fost tehnician la PAOK.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu: ”El este comandantul nostru”

”În acești doi ani am simțit că a fost alături de mine mereu. Când am venit la PAOK am fost primit cu ostilitate, foarte mulți m-au contestat pentru că veneam de la o echipă care a pus mereu probleme lui PAOK.

Țin minte că am jucat în deplasare cu o echipă mai mică și am făcut 0-0, iar după meci patronul a organizat o petrecere. A avut un discurs și a spus așa: ”Antrenorul nostru este Răzvan Lucescu, eu sunt primul care îl urmez. Dacă cineva nu face asta, în momentul următor dispare de aici. El este comandatul nostru!”. Vă dați seama ce forță a avut acest mesaj”, a spus Lucescu pentru ProSport.

Răzvan Lucescu, despre plecarea de la PAOK 

”Am plecat de la PAOK în urma unor neînțelegeri. Era o așteptare uriașă de la mine pentru calificarea în Champions League. Riscam să pierdem jucătorii din zona centrală, un jucător împrumutat de la Porto pe care nu aveam aveam bani să-l cumpărăm și alți doi fotbaliști la final de contract, foarte buni în acea perioadă.

Patronul și fiul acestuia nu au reușit să-i țină la echipă. De aici eu am fost obligat să iau decizia să plec. Trebuia să rezolv aceste probleme și nu aveam timp”, a mai spus Lucescu pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și