Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Răzvan Lucescu, la un pas să antreneze un club uriaș din Franța! De ce n-a mai ajuns Lucescu Jr. să se dueleze cu PSG-ul lui Messi, Neymar și Mbappe

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 decembrie 2021, 13:37

Răzvan Lucescu, la un pas să antreneze un club uriaș din Franța! De ce n-a mai ajuns Lucescu Jr. să se dueleze cu PSG-ul lui Messi, Neymar și Mbappe

Răzvan Lucescu, primele declarații după Marseille - PAOK 2-1

Hepta

Impresara Liubliana Nedelcu a dezvăluit la AS.ro LIVE că Răzvan Lucescu a fost cât pe ce să devină antrenorul lui Saint-Etienne la începutului lunii decembrie 2021. „Verzii” tocmai se despărțiseră de Claude Puel, iar Lucescu Jr. a fost unul dintre favoriții pentru postul vacant, fiind un bun cunoscător de limba franceză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu, la un pas de Saint-Etienne

Totul a picat însă din cauza faptului că Răzvan Lucescu e legat strâns de PAOK. Francezii nu i-au plătit clauza de reziliere și n-au avut timp să stea la negocieri. Saint-Etienne avea nevoie imediat de un nou antrenor și l-a numit în funcție pe Pascal Durpaz, care era liber de contract în acel moment.

Un antrenor care poate antrena foarte ușor în Franța este Răzvan Lucescu, ştie şi franceza. Răzvan Lucescu a fost pe lista celor de la St.Etienne acum, dar el a fost legat de Paok. Imediat după ce a plecat Claude Puel, a fost foarte aproape, ei ar fi trebuit să pună antrenor fix atunci. Răzvan Lucescu a avut clauză mare şi de aceea nu a ajuns la St. Etienne”, a dezvăluit Liubliana Nedelcu, la AS.ro LIVE.

Saint-Etienne are 10 titluri de campioană în Ligue 1, fiind cel mai titrat club din Franța, peste bogații de la PSG. Doar că, în prezent, „verzii” sunt în cea mai grea perioadă din istoria clubului, aflați pe ultimul loc în campionat.

Și Edi Iordănescu putea ajunge în Franța

Liubliana Nedelcu a mai dezvăluit că și fostul antrenor de la FCSB a fost aproape să ajungă în Hexagon. Pentru Edi Iordănescu, oferta a fost din liga secundă, dar faptul că nu vorbește limba franceză l-a tras în jos.

Reclamă

„Edi Iordănescu a avut minusul, am avut pentru el din Franța, din Liga 2, dar nu știa franceză. Un mare avantaj al meu a fost că eu vorbesc limba franceză”, a mai Liubliana Nedelcu, la AS.ro LIVE.

Răzvan Lucescu a avut ofertă și de la FRF

La fel ca Hagi și Dan Petrescu, și Răzvan Lucescu a refuzat oferta lui Burleanu de a veni selecţioner după plecarea lui Mirel Rădoi, chiar dacă șefii FRF au venit personal în Grecia pentru negocieri. Într-un interviu exclusiv pentru Antena Sport, Răzvan Lucescu a explicat de ce nu e momentul să revină la naţională. Antrenorul de la PAOK Salonic îşi doreşte să antreneze zi de zi, o cerinţă care nu este compatibilă cu funcţia de selecţioner.

Acum ţi-aş răspunde cu fermitate că nu (n.r. – nu vrea să revină la naţională). Eu am pasiune pentru a fi pe teren, iar asta pot să o fac numai dacă sunt acolo zi de zi„, a spus Răzvan Lucescu în exclusivitate pentru Antena Sport

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Lucescu are un salariu anual de 1.8 milioane de euro la PAOK. Mai mult, patronul Savvidis i-a pus și o clauză de 7 milioane de euro, pe care acesta ar urma s-o plătească în cazul în care pleacă de la PAOK.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și