Închide meniul
NEWS ALERT

Răzvan Lucescu, lovitură pentru Mihai Rotaru. Alexandru Mitriţă este mai aproape de PAOK decât de Universitatea Craiova!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2021, 13:40

Răzvan Lucescu, lovitură pentru Mihai Rotaru. Alexandru Mitriţă este mai aproape de PAOK decât de Universitatea Craiova!

Răzvan Lucescu, lovitură pentru Mihai Rotaru. Îl vrea pe Mitriţă

Profimediaimages

Jurnaliştii greci anunţă că Lucescu îl vede pe Mitriţă drept decarul care îi lipseşte şi a grăbit negocierile, mai ales după ce internaţionalul român şi-a reziliat contractul cu Al Ahli Jeddah.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu, lovitură pentru Mihai Rotaru

Mitriţă şi Sidclay (n.r. fundaşul brazilian de la Dinamo Kiev) sunt în vederile alb-negrilor. Românul poate juca pe mai multe poziţii în atac, poate fi număr 10, al doilea atacant şi extremă stânga. PAOK vrea să îl aducă sub formă de împrumut, mai ales că Lucescu îl vede a fi decarul echipei.

În ceea ce îl priveşte pe Sidclay, situaţia este mai complicată. Depinde totuşi de cum vor decurge negocierile cu jucătorii şi cu echipele la care sunt legitimaţi aceştia„, anunţă sportime.gr.

În condiţiile date, visul oltenilor de a-l repatria pe Mitriţă scad dramatic. Mihai Rotaru nu îşi permite să îi facă atacantului o ofertă similară cu PAOK. Patronul Universităţii Craiova a anunţat totuşi că favoritul fanilor ar veni şi gratis în Bănie.

Pe Alex nu-l interesează salariul. Însă New York City va decide ce se va întâmpla cu jucătorul, a investit în el. Alex ar veni și fără bani la noi, însă e foarte greu să ajungă la Universitatea Craiova în perioada următoare. Deși noi ni-l dorim, iar el vrea să revină„, a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Reclamă

30 de meciuri a adunat Mitriţă în toate competiţiile pentru Al Ahli Jeddah. El a marcat 4 goluri şi a dat 5 pase de gol.

Mulţumesc Al Ahli pentru experienţa trăită! A fost o plăcere să joc pentru tine şi îţi doresc numai bine pentru viitor! Sunt foarte recunoscător pentru sprijinul fanilor. Sunteţi uimitori! Mulţumesc încă o dată şi vă doresc, sincer, mult noroc!”, a transmis Mitriţă pe contul de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Răzvan Lucescu insistă pentru transferul lui Alexandru Mitriţă
  • Atacantul este dorit şi de Universitatea Craiova

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
Vezi toate știrile
Citește și