Închide meniul

Răzvan Lucescu, prezentat oficial de PAOK Salonic: „Parcă nici nu am plecat!” Grecii i-au pus o clauză de reziliere uimitoare

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 3 iunie 2021, 15:36

Răzvan Lucescu, prezentat oficial de PAOK Salonic: „Parcă nici nu am plecat! Grecii i-au pus o clauză de reziliere uimitoare

DPA Images / Giannis Papanikos via Hepta

Răzvan Lucescu, prezentat oficial de PAOK Salonic

Răzvan Lucescu a fost prezentat oficial, astăzi, de PAOK Salonic, club la care a revenit după doi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu, prezentat oficial de PAOK Salonic

”Parcă nici nu am plecat de aici! Suntem aici ca să ne bucurăm din nou de trofee”, au fost primele declaraţii făcute de Răzvan Lucescu.

Antrenorul român a dezvăluit şi detalii din contractul său cu PAOK. „Nu pot pleca din nou, pentru că am o clauză de reziliere de șapte milioane de euro. Nu pot pleca și nici nu vreau să plec”, a mai spus Lucescu, la conferinţa de presă.

„Dacă nu vom avea succes, va trebui să plec. Asta este situaţia antrenorilor. Dar personalitatea mea nu îmi dă voie să mă gândesc la aşa ceva”, a precizat însă Lucescu.

Răzvan Lucescu, despre Ivan Savvidis: „Am devenit un antrenor mai bun datorită lui”

Antrenorul român nu a negat momentele dificile avute cu patronul Ivan Savvidis în precedentul mandat.

Reclamă

”Conversația cu patronul a decurs foarte bine. Au fost niște amintiri frumoase, dar au fost și momente dificile. Am devenit un antrenor mai bun datorită lui. Toate acestea m-au făcut să revin aici.

Am 52 de ani, am trecut prin multe situații. Experiența de doi ani cu Al-Hilal m-a ajutat să gestionez mai bine situațiile. Am câștigat Liga Campionilor Asiei, campionatul și cupa. Cred că sunt mai bun când sunt sub presiune și lucrez mai bine, deși, câteodată mă plâng soției”, a mai declarat Răzvan Lucescu în timpul conferinţei de presă, care a durat 1 oră şi 40 de minute!

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Lucescu, aşteptat de jurnalişti la aeroport

Răzvan Lucescu nu a scăpat de interviuri nici ieri. El a a fost aşteptat de o armată de jurnalişti la sosirea la Salonic.

„Nu e uşor, sunt foarte emoţionat. Aceşti doi ani au fost cei mai buni din viaţa mea”, a spus antrenorul român la aeroport.

Ce aşteptări are Ivan Savvidis de la Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu a mai antrenat-o pe PAOK între august 2017 şi iulie 2019, timp în care a cucerit un titlu istoric, dar şi două Cupe al Greciei.

„De la Răzvan Lucescu, arhitectul celor mai mari succese ale clubului nostru de până acum, care revine în familia PAOK, aşteptăm noi victorii şi trofee. Răzvan trebuie să apere şi să protejeze PAOK cu personalitatea şi experienţa sa. Obiectivul PAOK este să devină parte a elitei europene. Ne aşteaptă un drum dificil, dar nu intenţionăm să ne oprim”, a spus Savvidis, după numirea lui Răzvan Lucescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și