Închide meniul
VIDEO

Răzvan Marin, gol de generic pentru Cagliari. Românul a fost rezerva unui fotbalist de top din Europa

Reclamă

Publicat: 5 august 2021, 11:20

Răzvan Marin, gol de generic pentru Cagliari. Românul a fost rezerva unui fotbalist de top din Europa

Razvan Marin, gol de generic pentru Cagliari

Profimedia

Răzvan Marin, gol de generic pentru Cagliari! Mijlocaşul român a înscris cu un şut superb de la aproape 30 de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin, gol de generic pentru Cagliari

Marin a stabilit scorul final în minutul 60 al meciului cu Olbia, o echipă care evoluează în Serie C. Cagliari s-a impus cu 3-0 şi a câştigat „Trofeul Sardinia”.

Răzvan Marin a început meciul pe banca de rezerve. El a intrat la pauză în locul lui Kevin Strootman. Internaţionalul olandez în vârstă de 31 de ani, fost jucător al lui AS Roma, a fost împrumutat de Cagliari de la Olympique Marseille.

Vedeţi golul la 00:48.

Răzvan Marin, poftă de goluri în amicale

Răzvan Marin a impresionat în cantonamentul lui Cagliari. La amicalul de la finalul lunii trecute, contra lui Vicenza, el a fost declarat cel mai bun de pe teren de presa din Italia.

Reclamă

Mijlocaşul român a deschis scorul în minutul 16, după ce a fost servit perfect în careu. Scorul final a fost tot 3-0.

În vârstă de 25 de ani, Răzvan Marin a fost transferat definitiv în această vară de Cagliari. Italienii i-au achitat 10 milioane de euro lui Ajax.

În sezonul trecut, când a evoluat sub formă de împrumut, Marin a fost titular incontestabil. El a adunat 39 de meciuri în toate competiţiile, în care a marcat 3 goluri şi 6 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Marin a refuzat-o pe AC Milan

După prestaţiile excelente din Serie A, Răzvan Marin a fost dorit de mai multe echipe de top. El a refuzat-o pe AC Milan! Şefii „diavolilor” au purtat negocieri cu Cagliari, după cum a anunţat presa din Italia. Şi Lyon a fost interesată de Marin.

„Îmi doresc să mai rămân un an aici. Au fost discuţii. Şi în Italia, şi din alte părţi. Nu mă grăbesc nicăieri, vreau să am încă un sezon bun”, a spus fotbalistul român, potrivit digisport.ro.

Răzvan Marin a declarat că din punct de vedere tactic şi fizic se simte la cel mai înalt nivel. „Chiar şi peste perioada din Belgia, unde am avut o perioadă bună”, a mai declarat fotbalistul lui Cagliari.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florinel Coman a deschis scorul! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și