Închide meniul

Răzvan Marin, lăudat de italieni după Cagliari – Napoli 1-1. Alexandru Cicâldău, victorie dramatică la Galatasaray după două luni

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 februarie 2022, 23:56

Răzvan Marin, lăudat de italieni după Cagliari – Napoli 1-1. Alexandru Cicâldău, victorie dramatică la Galatasaray după două luni

Răzvan Marin și Alexandru Cicâldău, rezultate pozitive la Cagliari și Galatasaray

Profimedia

Cagliari a fost aproape să producă surpriza și să o învingă pe Napoli în etapa a 26-a din Serie A. Sarzii au condus cu 1-0, după golul lui Pereiro din minutul 58, dar oaspeții au egalat cu trei minute înainte de final, prin Victor Osimhen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin, lăudat de italieni după Cagliari – Napoli 1-1

Răzvan Marin a fost introdus în minutul 75 la Cagliari, iar prestația românului a fost una consistentă. Jurnaliștii italieni l-au lăudat pe jucătorul format la Academica Gheorghe Hagi la finalul partidei.

„Intră imediat bine în joc, arată calitate și este aproape de două ori să marcheze”, a scris Calcio Mercato, care i-a acordat nota 6,5 pentru cele aproximativ 15 minute petrecute pe teren.

„A fost aproape să marcheze în două rânduri, mai întâi cu o acțiune personală, apoi cu un șut frumos din afara careului. A intrat bine, dar nu a fost suficient”, a scris și Tuttomercatweb, care l-a notat tot cu 6,5.

Cagliari rămâne în zona periculoasă chiar și după egalul cu Napoli. Echipa lui Răzvan Marin e pe loc retrogradabil, 18, cu 22 de puncte, la egalitate cu următoarea clasată, Venezia. Venețienii au însă un meci mai puțin disputat.

Reclamă

De cealaltă parte, Napoli a ratat șansa să urce provizoriu pe primul loc în Serie A. Napoletanii sunt pe poziția a treia, cu 54 de puncte, al două lungimi de liderul AC Milan.

Alexandru Cicâldău, prima victorie la Galatasaray după două luni

Galatasaray a câștigat în mod dramatic meciul din deplasare cu Goztepe din etapa a 26-a, scor 3-2. Alex Cicâldău a jucat din minutul 61 pentru Galatasaray, în timp ce Olimpiu Moruțan n-a fost în lot, din cauza unei accidentări.

Condusă cu 1-2 în ultimele trei minute regulamentare, Galatasaray a întors scorul prin veteranul Bafetimbi Gomis, care a înscris de două ori din penalty, în minutele 87 și 90+9.

Reclamă 4 / 0/3

A fost prima victorie pentru Galatasaray în campionat din 25 decembrie 2021 încoace. În urma acestui rezultat, echipa lui Moruțan și Cicâldău ocupă locul 13 în clasamentul Superligii Turciei.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și