Închide meniul

Reacţia imediată a Valentinei Pelinel după ce Cristi Borcea a fost sunat de fosta soţie. Ce a putut să-i ceară Alina Vidican

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 mai 2021, 9:41

Reacţia imediată a Valentinei Pelinel după ce Cristi Borcea a fost sunat de fosta soţie. Ce a putut să-i ceară Alina Vidican

Colaj Facebook / Hepta

Cristi Borcea, sunat de fosta soţie

Pentru a fi împreună, fostul patron al lui Dinamo a divorţat de Alina Vidican în perioada în care era încarcerat. A grăbit astfel oficializarea relaţiei cu Pelinel. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Vidican l-a sunat pe Cristi Borcea

Alina Vidican s-a mutat în Statele Unite şi, la cinci ani după ce s-a despărţit de Borcea, este pregătită să facă un pas imp

ortant. Îşi împarte viaţa cu un milionar şi a fost deja cerută în căsătorie. Până să accepte logodna, vedeta l-a sunat pe fostul ei soţ pentru a-i cere acordul.

"Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida.

Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor", a precizat un apropiat al Alinei Vidican pentru Fanatik.

Reclamă

După apariţia acestor veşti, actuala soţie a lui Borcea a ţinut să asigure că relaţia lor nu a avut de suferit. Valentina Pelinel s-a pozat alături de omul de afaceri. Imaginea a fost însoţită de o inimă roşie.

Alinei Vidican, prima apariţie alături de un alt bărbat, după divorţul de Cristi Borcea

46 de ani are Claude, care este proprietarul unei afaceri de succes în Miami. Alina Vidican l-a întâlnit în momentul în care îşi cumpăra, cu 200.000 de euro, un Ferrari. Aceştia s-au logodit şi îşi fac planuri pentru marele eveniment.

Reclamă 4 / 0/3

Alina Vidican a fost căsătorită timp de cinci ani cu Cristi Borcea. Nunta, la care le-a fost naş Gigi Becali, a avut loc în 2011, iar divorţul s-a oficializat în 2016.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și