Închide meniul

Reacția lui Duckadam, după atacul fără precedent al lui Gnohere: "Nu știu la ce se referă"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 aprilie 2020, 11:50

Reacția lui Duckadam, după atacul fără precedent al lui Gnohere: "Nu știu la ce se referă"

SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta

Duckadam, replică pentru Gnohere

Atacantul francez a dezvăluit pe rețelele de socializare că mai are contract cu FCSB până în 2021, și nu până în această vară, așa cum credea Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boala Alzheimer. Boala progresivă care distruge memoria și alte funcții mentale importante", a fost atacul fără precedent al lui Gnohere. 

Declaraţia lui Gnohere nu ştiu la ce se referă, a fost exagerată! Acum să nu uităm, ei au avut salarii foarte bune, în momentul în care e o criză pe plan mondial, sunt echipe care au sute de milioane şi mai fac şi ei reduceri de salarii. Nu trebuie să ieşi cu asemenea declaraţii, pentru că Gnohere a fost un fotbalist simpatic, simpatizat atât de conducere, cât şi de suporteri”, a declarat Helmuth Duckadam pentru Telekom Sport.

Harlem Gnohere revine la antrenamentele lui FCSB

Bogdan Vintilă va avea parte de o surpriză în momentul în care România nu va mai fi sub stare de urgență din cauza pandemiei. La antrenament îl va avea chiar și pe vârful care este "la cuțite" cu Gigi Becali. Gnohere nu va avea acces interzis la baza din Berceni.

Dacă în urmă cu un an își dorea să îl vândă pe francez cu trei milioane de euro, acum Becali se mulțumește cu mult mai puțin. Își dorește să scape de salariul pe care îl încasează Bizonul, mai exact 15.000 de euro pe lună! Acum a profitat și l-a băgat în șomaj tehnic, alături de alți cinci jucători aflați pe lista neagră.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și