Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali, după ce FCSB l-a făcut să plângă pe Ricardo Grigore: "Dacă vrei să nu plângi, pregătește-te, tată"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2020, 8:36

Reacţia lui Gigi Becali, după ce FCSB l-a făcut să plângă pe Ricardo Grigore: "Dacă vrei să nu plângi, pregătește-te, tată"

SportPictures / Razvan Pasarică via Hepta

Gigi Becali, mesaj pentru Ricardo Grigore

Ricardo Grigore a avut o reacţie incredibilă după Dinamo – FCSB 0-3. Fundaşul de 21 de ani al câinilor a izbucnit în plâns la flash interviuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cadoul pe care l-am primit de la Episocpul Varlaam, care m-a primit la slujbă, nu victoria cu Dinamo. Eu vreau să îi zic ceva lui Ricardo Grigore. Îi zic ca un tată și îi transmit să înțeleagă tot ce înseamnă fotbalist, dacă vrei să nu plângi, pregătește-te, tată. Dacă nu s-au pregătit, plânge, e normal. Ați văzut cum a trecut Petre pe lângă el. Nu putea să fugă, nu s-a pregătit deloc", a spus Gigi Becali la Pro X. 

Ricardo Grigore: "Îmi vine să mă retrag!"

"Se pare că nu ne trezim din coşmarul ăsta urât. Ultimul om mă simt în momentul ăsta, îmi vine să mă las. Nu mai am cuvinte. E al doilea duş rece, nu ştiu câte duşuri reci trebuie să mai facem ca să ne trezim? Am făcut cam multe duşuri reci şi nu este bine deloc. Nu jucăm cu inima şi asta se vede în rezultate

Tot timpul vorbim de sezonul viitor. De vreo trei ani se întâmplă la fel. În acest moment trebuie să strângem rândurile că nu se mai poate. Nu putem să ne culcăm pe o ureche şi să mai pierdem câteva meciuri că nu ştim ce se poate întâmpla. Noi trebuie să o scoatem la capăt", a declarat Ricardo Grigore pentru Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat 23:50 VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia 23:45 Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă” 23:30 Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico 23:13 EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile” 22:27 VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii 21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” Vezi toate știrile
Citește și