Închide meniul

Reacția lui MIrel Rădoi, după ce Edi Iordănescu a plecat de la FCSB: „E prietenul meu, ar fi avut o șansă mare la titlu!” Ce a spus despre revenirea în Liga 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2021, 21:39

Reacția lui MIrel Rădoi, după ce Edi Iordănescu a plecat de la FCSB: „E prietenul meu, ar fi avut o șansă mare la titlu! Ce a spus despre revenirea în Liga 1

Reacția lui Mirel Rădoi, după ce Edi Iordănescu a plecat de la FCSB

Profimediaimages

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB! După mai multe contre cu patronul Gigi Becali, antrenorul a decis să îşi rezilieze contractul cu vicecampioana şi să plece în plin sezon. În aceeași zi, și Mirel Rădoi a anunțat că pleacă de la națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția lui MIrel Rădoi, după ce Edi Iordănescu a plecat de la FCSB

„În momentul în care ai un contract, dacă nu îi convine cuiva de tine, ţi-ai făcut bagajul şi ai plecat. E prietenul meu şi eu zic că FCSB ar fi avut o şansă mare la titlu cu el. Cât timp voi avea o ofertă din Liga 1, serioasă, o voi lua în calcul„, a spus Mirel Rădoi.

Citește și:

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB! Prima reacţie a lui Gigi Becali

Edi Iordănescu nu a mai suportat imixtiunile şi criticile lui Gigi Becali şi s-a decis să plece de la FCSB. Anntrenorul părăseşte vicecampioana după 12 partide: 8 victorii, 2 egaluri, 2 înfrângeri.

Astfel, Edi Iordănescu și Gigi Becali au ajuns la un acord pentru rezilierea de comun acord a contractului. Chiar patronul Gigi Becali a fost cel care a dat toate detaliile. „Da. Este adevărat. Ne-am despărţit. Nu ştiu nici eu de ce s-a ajuns aici. Nu m-a mai surprins nici pe mine acum. M-a surprins când a dat aia pe facebook. Nu tată, banii la timp. Nicio clauză de reziliere. A zis şi el. Nu cred că voia aşa ceva.

Nu am pe nimeni pregătit, de unde să ştiu. De la el a venit decizia cu plecarea. Nu i-a convenit că i-am spus că nu joacă echipa nimic. A copnsiderat că îl lezează. Ce să mai spună jucătorii acum”, a dezvăluit patronul celor de la FCSB, în exclusivitate pentru Antenasport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și