Închide meniul

Reacția lui Viorel Cataramă, după ce procurorii i-au deschis dosar penal pentru a mers într-un focar de coronavirus

Antena Sport Publicat: 8 mai 2020, 14:39

Reclamă
Reacția lui Viorel Cataramă, după ce procurorii i-au deschis dosar penal pentru a mers într-un focar de coronavirus

Mediafax Foto / Justinel Stavaru via Hepta

Viorel Cataramă a intrat în carantină

Viorel Cataramă a mers, joi, în localitatea Bărbulești, din județul Ialomița, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus. Omul de afaceri anunțase că intenționează să se infecteze cu coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parchetul Judecătoriei din Ialomița a deschis dosar penal pe numele fostului candidat la alegerile prezidențiale.

În data de 08.05.2020, Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni a înregistrat un dosar penal având ca obiect infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 C.p. În fapt, în data de 08.05.2020, organul de cercetare penală din cadrul S.I.C. – I.P.J. Ialomița s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că – în data de 07.05.2020 – o persoană de sex masculin (V.C.) s-a deplasat în comuna Bărbulești, județul Ialomița și s-a îmbrățișat cu un bărbat bolnav de COVID – 19”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ialomița.

Viorel Cataramă a reacționat după anunțul procurorilor

În replică, Viorel Cataramă a spus că nu există niciun motiv pentru a fi deschis undosar penal pe numele său.

Nu există niciun motit pentru deschiderea unui dosar penal. Nu am încălcat nicio lege și am făcut acest lucru pentru a demonstra că măsurile luate de autorități sunt incorecte. Gestul meu este gestul unui patriot care este dispus să-și dea viața pentru țara lui”, a spus Viorel Cataramă, conform Mediafax.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
1:30

FotoReacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia

0:30

FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor

23:54 1 iul.

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

23:47 1 iul.

VIDEO„Prostule!” Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

23:16 1 iul.

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15 1 iul.

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și