Închide meniul

Reduceri de sezon la Real Madrid! Cât cer spaniolii pentru a scăpa de Gareth Bale

Gal Dorin Publicat: 9 septembrie 2020, 14:39

Reclamă
Reduceri de sezon la Real Madrid! Cât cer spaniolii pentru a scăpa de Gareth Bale

3. Gareth Bale, atacantul lui Real Madrid

profimediaimages

UPDATE 18:20: Bale i-a informat pe cei de la Real Madrid că s-a întors accidentat de la națională, iar spaniolii ar vrea să folosească asta pentru a-l vinde acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gareth Bale a devenit o greutate mare pentru Real Madrid, pentru că nu intră în planurile antrenorului Zidane, dar continuă să aibă un salariu uriaș. 

Astfel, președintele Florentino Perez este gata să-l cedeze cu doar 25 de milioane de euro, un sfert din suma pentru care Bale a venit pe Bernabeu.

Gareth Bale se poate întoarce în Anglia

Deși galezul este legat și de o posibilă mutare la Manchester United, este mult mai posibil ca el să se întoarcă la Spurs, de această dată sub comanda lui Jose Mourinho.

Reclamă
Reclamă

Un obstacol în calea despărțirii lui Bale de Real Madrid este contractul jucătorului, care este scadent în vara lui 2022 și de pe urma căruia încasează în jur de 15 milioane de euro pe an.

"Gareth este ok, mai are doi ani de contract. Se simte bine la Madrid și nu are de gând să plece. Bineînțeles că s-au interesat multe cluburi, dar sunt puține care își permit salariul lui", a precizat impresarul său, declarând că Bale vrea să își ducă la bun sfârșit înțelegerea cu Real.

Gareth Bale este cotat la 28 de milioane de euro conform Transfermarkt și are 105 goluri reușite în 251 de meciuri jucate pentru spanioli.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55 25 sept.

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

23:48 25 sept.

„Sunt prins la mijloc!” Mihai Pintilii, detalii despre „războiul” dintre Gigi Becali şi Vlad Chiricheş: „Se consumă foarte mult”

23:20 25 sept.

Presa din Spania, val de laude pentru Andrei Rațiu! Ce notă a primit românul după ce a fost integralist în Girona – Rayo 0-0

23:18 25 sept.

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

23:00 25 sept.

Elena Zaharia şi Eduard Ionescu joacă azi, în calificările China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

22:36 25 sept.

EXCLUSIVRetras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

1 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 2 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League
Citește și