Închide meniul

Rege și în afara terenului! Dan Negru, impresionat până la lacrimi de Gică Hagi. "Statea și mă aștepta în parcare"

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2020, 8:50

Reclamă
Rege și în afara terenului! Dan Negru, impresionat până la lacrimi de Gică Hagi. "Statea și mă aștepta în parcare"

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Gică Hagi l-a uluit pe Dan Negru

"Eu îi iubesc p-ăia pe care i-am prins. Tata îl iubea pe Dobrin, eu l-am prins pe Gică Hagi. După mintea mea Hagi e magia, de departe… M-a impresionat Hagi și ca om, nu doar ca mare fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Negru: "Lui Gică Hagi i se potrivește altceva decât modestia. Smerenia!"

Dumnezeu mi-a dat posibilitatea să-l întâlnesc adeseori pe Gică Hagi. Și să vă povestesc o întâmplare despre omul Hagi. Am filmat Next Star, emisiunea cu copii.

L-am sunat pe Hagi să vină, să fie invitat. Am stabilit cu el o oră, dar filmările mele s-au prelungit. Am ajuns după 40 de minute la telefon, avem apeluri ratate de la el și l-am sunat. 'Îmi cer scuze, filmam!'. Omul stătea și mă aștepta în parcare! Lucrul ăsta…

Eu am întâlnit oameni care dacă nu intrau la oră fixă: 'Gata plec, plec, plec!'. Oamenii care nu înseamnă nimic, iar Hagi este o legendă. Un om care are o putere financiară, de influență și a avut răbdare! Și a așteptat! Lui i se potrivește altceva decât modestia. Smerenia!", a povestit Dan Negru în emisiunea "Prietenii lui Ovidiu".

Revelionul Starurilor cu Dan Negru

Revelionul Starurilor cu Dan Negru sau Revelionul cu Buzdu, Morar şi Emma? Le poţi vedea pe ambele doar pe www.antenaplay.ro/revelion2021

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și