Închide meniul

"Regina Nurburgringului" a încetat din viaţă la 51 de ani. Vedeta din Top Gear, Sabine Schmitz, răpusă de boală

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2021, 11:14

"Regina Nurburgringului" a încetat din viaţă la 51 de ani. Vedeta din Top Gear, Sabine Schmitz, răpusă de boală

Profimediaimages

Sabine Schmitz a obţinut rezultate uriaşe în cursa de 24 de ore de la Nurburgring

  • Sabine Schmitz a murit la 51 de ani
  • Se lupta cu cancerul din 2017

Vedeta, cunoscută la nivel mondial pentru că a prezentat show-ul britanic Top Gear, se lupta de o lungă perioadă cu cancerul. Anul trecut dezvăluise că a început tratamentul, în secret, în 2017.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabine Schimtz a pierdut lupta cu cancerul

"Nurburgring a pierdut una dintre cele mai faimoase femei pilot de curse. Sabine Schmitz a murit prea repede, după o boală care a chinuit-o o lungă perioadă de timp. Ne va fi dor de ea și de veselia ei. Odihnește-te în pace, Sabine!", au transmis oficialii cursei de la Nurburgring pe contul de Twitter.

Reclamă

Sabine este singura femeie care a câştigat cursa de 24 de ore de la Nurburgring. A câştigat pentru prima dată în 1996, cu Johannes Scheid și Hans Widmann în BMW M3. A triumfat din nou în anul următor cu Scheid, Hans-Jürgen Tiemann și Peter Zakowski.

"Regina Nurburgringului" a obţinut apoi performanţe uriaşe şi cu propria echipă, Frikadelli Racing, pe care a fondat-o împreună cu soțul ei, Klaus Abbelen.

Reclamă

În 2004 a fost cooptată de Jeremy Clarkson în echipa Top Gear. Acesta a şi ţinut să transmită condoleanţe familiei celei alături de care a făcut show în emisiunea celor de la BBC. "Sunt vești teribile despre Sabine Schmitz", a reacţionat pe contul său de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile