Închide meniul

Rică Răducanu are probleme grave de sănătate! A fost sincer și a dezvăluit totul: „Fac mereu analize! Am fost la tratament”

Alex Ioniță Publicat: 21 martie 2024, 13:53

Reclamă
Rică Răducanu are probleme grave de sănătate! A fost sincer și a dezvăluit totul: Fac mereu analize! Am fost la tratament”

Rică Răducanu are probleme grave de sănătate

Rică Răducanu, pe stadion / Hepta

Rică Răducanu are probleme grave de sănătate. Fostul mare portar al Rapidului a vorbit despre starea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legenda din Giulești va împlini vârsta de 78 de ani în luna mai, iar problemele nu au încetat să apară. După dezvăluirile sale, a fost diagnosticat du diabet în ultima perioadă, dar mai are și alte probleme!

Rică Răducanu are probleme grave de sănătate

Rică Răducanu are și probleme la picioare, din cauza cartilajelor, care îi dau mare bătăi de cap.

Totodată, acesta a făcut și o glumă uluitoare și a spus că va scăpa de toate probleme de sănătate atunci când va muri.

„Fac mereu analize. Mi-a ieșit puțin că am diabet. Că e acolo. Dar la mine picioarele sunt problema, nu mai am cartilaje. De la alergări. M-am dus la tratamente. Vorba lui Oprescu: ‘Nea Rică, la morgă îți mai trece’

Reclamă

Nu mai e, nu mai e cartilajul. Am găsit oameni la tratamente pe care i-am întrebat ce sporturi au făcut. Unul era lăcătuș mecanic, altul era electrician. Problema asta e din cauza statului în picioare”, a spus Rică Răducanu, la fanatik.ro.

„Tamango” a jucat la Rapid în perioada 1965-1975. Au urmat apoi transferuri la Sportul Studențesc, Steaua București, FCM Reșita și Rocar. S-a retras din activitate în anul 1982.

De asemenea, a adunat și 56 de selecții în echipa națională a României. A jucat ultimul meci în tricoul primei reprezentative în anul 1978, împotriva Iugoslaviei. Atunci, România câștiga partida cu scorul de 3-2.

Reclamă 4 / 0/3

Rică Răducanu a reacționat, după ce Daniel Niculae a fost ridicat de mascați

Rică Răducanu a reacționat, după ce Daniel Niculae a fost ridicat de mascați. Legenda clubului din Giulești a aflat vestea dezvăluită de Dan Șucu la AS.ro LIVE și a comentat situația.

Președintele celor de la Rapid a fost „săltat” de mascați de la domiciliu, într-un dosar cu arme și muniții, în care este anchetat.

Fostul mare portar din Giulești a spus că „Nico” este un „băiat cuminte” și că ar fi un ghinion mare pentru Rapid, având în vedere că formația abia și-a început drumul spre prerformanță.

„Eu îl ştiu pe Daniel Niculae băiat cuminte, ce treabă să aibă cu arme, în România, unde totul este strict? Nu prea cred eu în chestiile astea. Asta ar fi culmea, după ce ne-am aşezat şi noi cât de cât, să avem aşa ceva. Dar nu prea cred! Însă, ei ştiu mai bine care e treaba”, a spus Rică Răducanu, la orangesport.ro.

Dan Șucu a fost invitatul lui Dan Pavel la emisiunea AS.ro LIVE și a dezvăluit întreaga situație legată de „ridicarea” lui Daniel Niculae.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și