Închide meniul

Riccardo Piscitelli a refuzat-o pe FCSB pentru a juca la fosta echipă a lui Cristiano Ronaldo. Cu cine a bătut palma fostul dinamovist

Antena Sport Publicat: 16 iulie 2020, 5:10

Reclamă
Riccardo Piscitelli a refuzat-o pe FCSB pentru a juca la fosta echipă a lui Cristiano Ronaldo. Cu cine a bătut palma fostul dinamovist

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Riccardo Piscitelli a semnat cu Nacional Funchal

Portarul de 26 de ani nu a stat mult pe gânduri şi a acceptat oferta echipei care tocmai a promovat în prima ligă a Portugaliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Riccardo Piscitelli s-a înţeles cu Nacional Funchal

Conform sport.ro, Piscitelli a semnat deja cu gruparea care l-a lansat în fotbalul mare pe Cristiano Ronaldo. Dacă lotul nu va suferi modificări importante, jucătorul de 26 de ani va fi cel mai valoros jucător al lui Funchal. Fostul dinamovist are o cotă de piaţă de 475.000 de euro.

Piscitelli a încasat 40 de goluri în cele 27 de meciuri disputate în tricoul lui Dinamo, în acest sezon. Chiar dacă ajunsese rezerva lui Straton, italianul era favoritul lui Prunea.

"Eu sper ca Dinamo să rămână în Liga 1, dar acolo e o problemă foarte mare. E vorba de dispariția lui Piscitelli, era în primii 3 portari din România. Eu nu știu cum a plecat liber de contract, el mai avea contract 3 ani. Dacă se accidentează Straton vă dați seama în ce situație e echipa asta?

Am vorbit cu Piscitelli, a plecat din cauza problemelor financiare, a vrut să plece din decembrie din cauza restanțelor foarte mari, de 4-5 luni", a spus fostul preşedinte al câinilor.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și