Închide meniul

Rio Ferdinand spune că a jucat beat în Premier League: ”Nu mă băga, Doamne, nu mă băga!”

Cătălin Oprișan Publicat: 4 ianuarie 2021, 16:38

Rio Ferdinand spune că a jucat beat în Premier League: ”Nu mă băga, Doamne, nu mă băga!”

Hepta

Rio Ferdinand n-a fost, niciodată, un băiat cuminte. Nici pe gazon, nici în afara lui

  • A evoluat la ”ciocănari” cinci ani
  • Are 81 de partide la Naționala Angliei

Rio Ferdinand n-a ascuns, niciodată, că a avut probleme puternice cu alcoolul, mai ales în perioada de început, cea de la West Ham United. ”Când eram tânăr, puteam să beau toată ziua”, și-a început el confesiunea la Podcastul lui ”Mo” Gillian. ”Beam 10 halbe de bere, apoi treceam, rapid, pe vodcă”, mărturisește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rio a debutat la ”ciocănari” în 1995. Avea să evolueze aici până în 2000. În sezonul 1996-1997, Paulo Futre, vedeta celor de la West Ham, refuză să intre pe teren la un meci cu Arsenal, pentru că n-a primit tricoul cu numărul 10. Scandal cât casa. Rio Ferdinand, 18 primăveri, e convocat de urgență. Probleme, însă! ”Trăsesem trei pahare de coniac sănătoase, drese cu Coca-Cola. Eram în sala de ședințe tehnice, când un maseur a venit la mine și mi-a spus că trebuie să mă echipez, că-s convocat. Eu aveam chiar și în acel moment un pahar în mână”, povestește fundașul.

Harry Redknapp l-a băgat matol, la 2-0 pentru Arsenal

Reclamă

S-a echipat și s-a dus pe banca de rezerve. ”Dă, Doamne, să nu mă bage, Te rog, să nu mă bage, după trei pahare de coniac cu cola nu pot juca!”, se ruga. În minutul 87, la 2-0 pentru ”tunari”, antrenorul Harry Redknapp decide să-l scoată pe Slaven Bilic, care avea deja un cartonaș galben, și să-l introducă pe teren pe… Rio Ferdinand. ”Habar n-am cum am terminat meciul. Noroc că n-au fost minute multe”, adaugă jucătorul, care spune că la ”ciocănari” exista o adevărată cultură a băuturii. ”La West Ham consumam întotdeauna după meciuri. Uneori, chiar și înainte. Am multe lacune din acea perioadă. Lacune serioase. Oamenii mă întreabă despre niște rezultate, dar eu habar nu am de ele”. 

De-alungul carierei sale, dar și după terminarea acesteia, Rio Ferdinand a fost considerat, tot timpul, ”bad boy”, fiind mereu în centrul scandalurilor. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League
Liga 1 • 12:13
Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!”
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Radu Drăguşin a semnat cu Tottenham
Premier League • 11 ian., 21:40
Radu Drăguşin, primit cu braţele deschise la Tottenham! Mesaje geniale din partea fanilor lui Spurs: „Maldini de România”
Un supercomputer a prezis cine câștigă EURO 2024
EURO 2024 • 1 ian., 12:57
Un supercomputer a prezis cine câștigă EURO 2024, dar și celelalte competiții de top. Ce cotă are România la turneul final
Boxing Day în fotbalul britanic
Diverse • 20 dec., 22:23
(P) Boxing Day în fotbalul britanic