Închide meniul

Risc maxim pentru Kylian Mbappe după ce Cristiano Ronaldo a fost depistat cu Covid-19. Și-a îmbrățișat idolul în cel mai nefericit moment!

Gal Dorin Publicat: 13 octombrie 2020, 15:02

Reclamă
Risc maxim pentru Kylian Mbappe după ce Cristiano Ronaldo a fost depistat cu Covid-19. Și-a îmbrățișat idolul în cel mai nefericit moment!

profimediaimages

Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe

Totuși, Mbappe ar putea regreta gestul după ce Cristiano Ronaldo a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Pe câtă vreme acțiunea de pe teren la meciul dintre echipele naționale ale celor doi nu a fost nimic de ținut minte, interacțiunea dintre Ronaldo și Mbappe a fost urmărită cu sufletul la gură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo și Mbappe, ”trecutul și viitorul lui Real Madrid”

”Trecutul și viitorul lui Real Madrid”, au scris fanii. În această vară, Mbappe a anunțat că vrea să plece de la Paris Saint-Germain și a precizat că singura destinație pe care o dorește este Real Madrid.

S-a speculat că superstarul lui Juventus l-a întrebat pe tânărul francez dacă vine în Italia, iar Mbappe poate fi văzut clătinând din cap și râzând.

Reclamă

Kylian Mbappe a declarat de mai multe ori că l-a idolatrizat pe Ronaldo atunci când creștea și chiar a publicat o poză cu camera sa de acasă, umplută cu postere ale legendei Portugaliei

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și