Închide meniul

Rivalitate şi pe piaţa transferurilor. Genoa şi Sampdoria se bat pe semnătura unui mijlocaş român!

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iunie 2020, 13:59

Reclamă
Rivalitate şi pe piaţa transferurilor. Genoa şi Sampdoria se bat pe semnătura unui mijlocaş român!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Vlad Dragomir este dorit de Genoa şi Sampdoria

Impresarul românului care a jucat pentru echipele de tineret ale lui Arsenal primeşte tot mai multe oferte. Dragomir este dispus să intre la negocieri abia la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Dragomir, dorit în Serie A

Vlad Dragomir a semnat în urmă cu doi ani cu Perugia şi se pare că a luat cea mai bună decizie. A jucat în 49 de meciuri din Serie B şi acum este pregătit să facă pasul în prima ligă a Italiei. Conform jurnaliştilor de la Calciomercato, românul a declanşat o nouă dispută între Genoa şi Sampdoria.

"Ambele echipe au pus ochii pe bijuteria Perugiei şi îşi doresc să îl transfere în următoarea perioadă de transferuri. De la intenţii la fapte, nu va fi uşor pentru niciun dintre cele cluburi din Genoa. Evoluţiile lui Dragomir au atras şi interesul lui Galatasaray, Benfica şi Genk", anunţă sursa citată.

Perugia era dispusă să îi dea drumul jucătorului timişorean pentru aproximativ 2 milioane de euro. Totuşi, ţinând cont de numărul de echipe interesate să-l transfere pe Dragomir, nu se va grăbi să accepte prima ofertă oficială venită pe adresa clubului. Şi mijlocaşul României U21 va cere timp de gândire. Sampdoria şi Genoa sunt adversare în lupta pentru evitarea retrogradării.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:05

Mircea Lucescu: „Pentru mine nu a existat niciodată o Generaţie de Aur”! Jucătorii naţionalei care l-au impresionat pe „Il Luce”

16:01

Edi Iordănescu, în top 10 selecţioneri ai României din toate timpurile

16:00

Turcia – Georgia, LIVE TEXT, 19:00! Primul meci din istorie pentru Georgia, la EURO! Echipele probabile

15:51

LIVE TEXTCorvinul îşi află acum adversara din turul 1 preliminar al Europa League!

15:29

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

15:12

VIDEODenis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și