Închide meniul

Robert Lewandowski a scris istorie în Champions League! A înscris în Lazio – Bayern şi calcă pe urmele lui Ronaldo şi Messi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 februarie 2021, 19:42

Robert Lewandowski a scris istorie în Champions League! A înscris în Lazio – Bayern şi calcă pe urmele lui Ronaldo şi Messi

Profimediaimages

Robert Lewandowski a înscris 72 de goluri în Champions League

Starul de 32 de ani al campioanei Europei a ajuns la 72 de goluri în competiţia stelelor şi l-a depăşit pe Raul, legenda lui Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski, 72 de goluri în UEFA Champions League

Cu această reuşită, Lewandowski este pe locul trei în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria Ligii Campionilor. Este depăşit numai de Cristiano Ronaldo (135) şi Lionel Messi (119).

Robert Lewandowski a fost golgheterul ultimului sezon din Champions League. A marcat de 15 ori şi a ajutat-o pe Bayern Munchen să cucerească pentru a 6-a oară trofeul.

"Ce îmi place cel mai mult la Lewandowski? Faptul că nu este niciodată mulțumit. În fiecare an încearcă să se fie mai bun și să îşi depășească limitele, chiar dacă acestea sunt deja excepționale. Este un atacant complet.

Reclamă

Cred că, în prezent, este cel mai bun număr 9 din lume, așa că trebuie să fim foarte atenți. A fost o nebunie să-l bat în cursa pentru Gheata de Aur. A provoca mari jucători precum el și Cristiano Ronaldo mi-a adus o mare fericire", a declarat Ciro Immobile, pentru UEFA, chiar înaintea duelului de pe Olimpico.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și