Închide meniul

Robert Lewandowski a scris istorie în Champions League! A înscris în Lazio – Bayern şi calcă pe urmele lui Ronaldo şi Messi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 februarie 2021, 19:42

Robert Lewandowski a scris istorie în Champions League! A înscris în Lazio – Bayern şi calcă pe urmele lui Ronaldo şi Messi

Profimediaimages

Robert Lewandowski a înscris 72 de goluri în Champions League

Starul de 32 de ani al campioanei Europei a ajuns la 72 de goluri în competiţia stelelor şi l-a depăşit pe Raul, legenda lui Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski, 72 de goluri în UEFA Champions League

Cu această reuşită, Lewandowski este pe locul trei în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria Ligii Campionilor. Este depăşit numai de Cristiano Ronaldo (135) şi Lionel Messi (119).

Robert Lewandowski a fost golgheterul ultimului sezon din Champions League. A marcat de 15 ori şi a ajutat-o pe Bayern Munchen să cucerească pentru a 6-a oară trofeul.

"Ce îmi place cel mai mult la Lewandowski? Faptul că nu este niciodată mulțumit. În fiecare an încearcă să se fie mai bun și să îşi depășească limitele, chiar dacă acestea sunt deja excepționale. Este un atacant complet.

Reclamă

Cred că, în prezent, este cel mai bun număr 9 din lume, așa că trebuie să fim foarte atenți. A fost o nebunie să-l bat în cursa pentru Gheata de Aur. A provoca mari jucători precum el și Cristiano Ronaldo mi-a adus o mare fericire", a declarat Ciro Immobile, pentru UEFA, chiar înaintea duelului de pe Olimpico.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și