Închide meniul

Robert Lewandowski, prima reacţie după ce a câştigat FIFA The Best. "Este incredibil să primesc trofeul după o luptă cu Messi şi Ronaldo"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 decembrie 2020, 19:15

Robert Lewandowski, prima reacţie după ce a câştigat FIFA The Best. "Este incredibil să primesc trofeul după o luptă cu Messi şi Ronaldo"

Robert Lewandowski, aproape să semneze cu Barcelona

Robert Lewandowski, după un gol marcat pentru Bayern Munchen / Profimedia

Lewandowski a avut un 2020 grozav. I-a ajutat pe bavarezi să câştige UEFA Champions League, Bundesliga, Supercupa Europei, Cupa Germaniei şi Supercupa Germaniei. Cu 34 de reuşite, internaţionalul polonez a fost golgheterul ultimei ediţii de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski i-a învins pe Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi

"Este incredibil să câştigi un astfel de trofeu într-o luptă cu Messi şi Ronaldo. Înseamnă foarte mult pentru mine! Cu mult timp în urmă, îmi amintesc că tânjeam după aşa ceva, iar acum chiar am putut câştiga astfel de premii. Asta înseamnă că, indiferent de locul din care vii, tot ce contează este ceea ce faci", a declarat Robert Lewandowski, citat de BBC.

Vârful de 32 de ani a ratat câştigarea Balonului de Aur, după ce trofeul nu s-a mai acordat. În gala FIFA The Best nu a avut rival. Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au avut mult puţine puncte.

Clasamentul final din gala FIFA The Best

1. Robert Lewandowski – 52 puncte
2. Cristiano Ronaldo – 38 puncte
3. Lionel Messi – 35 puncte
4. Sadio Mane – 29 puncte
5. Kevin De Bruyne – 26 puncte
6. Mohamed Salah – 25 puncte
7. Kylian Mbappe – 19 puncte
8. Thiago Alcantara – 17 puncte
9. Neymar – 16 puncte
10. Virgil van Dijk – 13 puncte
11. Sergio Ramos – 7 puncte

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și