Închide meniul

Roberto Firmino, aproape de o despărţire de Liverpool. Juventus este posibila destinaţie a atacantului brazilian

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2022, 14:08

Reclamă
Roberto Firmino, aproape de o despărţire de Liverpool. Juventus este posibila destinaţie a atacantului brazilian

Roberto Firmino, "dublă" de senzaţie

Roberto Firmino a înscris în derby-ul Arsenal - Liverpool / Profimedia

Roberto Firmino este aproape de o despărţire de Liverpool, Juventus fiind echipa interesată de serviciile sale. Atacantul brazilian ar putea pleca de la „cormorani” după şapte sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roberto Firmino este ofertat de Juventus, conform presei din Italia. Atacantul a fost mai mult rezervă în ultimul sezon la Liverpool, Jurgen Klopp preferându-i pe Diogo Jota sau Luis Diaz.

Roberto Firmino, aproape de o despărţire de Liverpool. Juventus, posibila destinaţie

Roberto Firmino a fost unul dintre jucătorii importanţi în echipa lui Jurgen Klopp, în sezoanele în care echipa a triumfat în Champions League şi a devenit campioană în Premier League. Totuşi, după venirile lui Diogo Jota şi Luis Diaz, atacantul brazilian nu a mai fost titular de bază. În această vară, Jurgen Klopp l-a mai transferat pe Darwin Nunez, de la Benfica, în schimbul a 100 de milioane de euro.

Contractul lui Roberto Firmino pe Anfield va expira sezonul viitor, iar Juventus este cu ochii pe atacant. „Bătrâna Doamnă” le-a făcut o ofertă de 23 de milioane de euro „cormoranilor”, conform tuttomercato.com. Massimiliano Allegri este în căutarea unui atacant de clasă, după încheierea împrumutului lui Alvaro Morata, care revine la Atletico Madrid.

Roberto Firmino, ajuns la 30 de ani, a evoluat pentru Liverpool timp de şapte sezoane, fiind transferat de la Hoffenheim, 2015. Alături de „cormorani”, brazilianul a devenit campion în Premier League, în 2020, câştigând şi trofeul Champions League, un an mai devreme. În 327 de partide bifate la Liverpool, Firmino a marcat 98 de goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 74.

Reclamă
Reclamă 4

Darwin Nunez, „poker” în Leipzig – Liverpool 0-5

Darwin Nunez a reușit un „poker” pentru Liverpool în amicalul cu RB Leipzig, scor 5-0. Atacantul uruguayan a marcat primele sale goluri în tricoul cormoranilor.

Darwin Nunez era fără gol în primele sale două partide disputate pentru Liverpool. Introdus în repriza secundă, uruguayanul le-a umplut poarta de goluri celor de la Leipzig.

Echipa lui Jurgen Klopp a avut nevoie de doar opt minute pentru a prelua conducerea. Mohamed Salah a deschis scorul cu o finalizare de efect

Reclamă

Nunez a făcut 2-0 în minutul 48, cu un gol din penalty. A doua reușită a venit trei minute mai târziu, după un șut la colțul lung din interiorul careului. Golul trei l-a marcat în minutul 68, cu o finalizare din fața porții.

Darwin Nunez a completat „poker-ul” în prelungirile meciului, cu un șut la care portarul lui Leipzig n-a mai putut interveni.

Jurgen Klopp a mărturisit ce l-a afectat pe Darwin Nunez, după transferul la Liverpool

Jurgen Klopp are răbdare cu Darwin Nunez, jucătorul de 100 de milioane de euro de la Liverpool. Managerul german a declarat că presiunea care s-a pus asupra atacantului, după transferul răsunător din această vară, i-a afectat inevitabil maniera de joc.

Jurgen Klopp s-a declarat fericit după victoria din amicalul cu Leipzig. Managerul a fost mulţumit şi de Darwin Nunez, care a reuşit un „poker”. Klopp a declarat că presiunea pusă pe atacant în social media, după transferul pe suma record din această vară, l-a afectat pe uruguayan.

„Mereu avem impresia că dacă plătim mulţi bani, atunci jucătorul nu simte nicio presiune. Toţi sunt oameni normali şi prima atingere nu este perfectă, din senin. Această generaţie de jucători citeşte social media, fapt ce nu este atât de potrivit, dar o fac. Dintr-odată intră într-o grabă. Acesta este cel mai bun mod de a opri toate discuţiile (n.r. marcând 4 goluri). Este un atacant diferit faţă de tot ce avem sau am avut, dar unul foarte bun”, a declarat Jurgen Klopp, conform site-ului oficial al lui Liverpool.

Liverpool se pregăteşte de debutul în noul sezon. Primul meci este Supercupa Angliei, unde o vor întâlni pe Manchester City, pe 30 iulie. Până atunci, Jurgen Klopp consideră că jucătorii săi mai au mult de muncit, până vor ajunge la capacitate maximă.

„Nu suntem nici măcar aproape de ceea ce ne dorim din punct de vedere fizic. Trebuie să ajungem acolo. Trebuie să muncim din greu şi după vom fi bine. Cea mai importantă parte a pre-sezonului începe acum”, a mai completat Jurgen Klopp.

Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:44

Gigi Becali, uluit de un jucător al naționalei României: „Cel mai bun de departe! Va costa 20 de milioane de euro!”

11:31

„Nu-l scoate nici Mbappe din echipă!” Marea dilemă a lui Gigi Becali, după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

11:24

„A mizat pe rugăciunea mea!” Gigi Becali, mesaj pentru Edi Iordănescu după calificarea României. Anunț despre Florinel Coman

11:09

Gigi Becali primește o sumă uriașă după calificarea României în optimi la EURO 2024! Câți bani încasează echipele din Liga 1

10:58

„Olanda nu e favorită!” Mihai Stoichiţă, euforic după ce România s-a calificat în optimi la EURO: „Mămăligarii au câştigat grupa”

10:45

VIDEOImagini pentru istorie cu bucuria jucătorilor României după calificarea în optimi la EURO 2024! Sărbătoare de pomină

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și