Închide meniul

Românca din Italia care s-a vindecat după 75 de zile de luptă cu coronavirusul: ”Au fost două luni de iad!”

Antena Sport Publicat: 11 mai 2020, 13:06

Reclamă
Românca din Italia care s-a vindecat după 75 de zile de luptă cu coronavirusul: ”Au fost două luni de iad!”

Facebook Binaca Dobroiu

Bianca Dobroiu este un model italian de origine română

Bianca Dobroiu a fost testată de 11 ori de atunci ș până în prezent, iar 7 dintre teste au fost pozitive, două au fost neclare, în timp ce ultimele două au ieșit negative.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mi s-a spus că vor să înțeleagă mai bine cazul meu. Tot ce știu este că au fost două luni de iad! Ce vreau să fac acum? Să merg la plimbare, nu-mi amintesc cum se simte.

Este o emoție unică, nu am putut să cred că este adevărat. Au fost zile lungi, medicii m-au trezit dimineață si mi-au spus: 'Ești fericită? Ești negativă!'. Am sărit din pat.

A fost un coșmar, cei care nu au trăit așa ceva pe pielea lor nu pot înțelege. Acum zilele vor avea din nou sens. Am așteptat această zi de mult timp, a fost o mare bucurie și am avut un șoc să revin la viața normală, dar în cele din urmă s-a terminat. 

În sfârșit, pot spune că am bătut coronavirusul", a declarat Bianca Dobroiu, potrivit Daily Star.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:29

„Încă mai avem treabă aici!” George Puşcaş, mesaj de luptă înaintea duelului României din optimile EURO 2024: „Nu ne e teamă!”

16:26

Dinamo a anunțat al 7-lea transfer al verii! Jucătorul care s-a înțeles cu echipa lui Zeljko Kopic

15:55

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu a câştigat duelul cu Mihai Rotaru

15:55

LIVE VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei sunt ACUM în AntenaPLAY

15:30

VIDEOLuke Browning, pole-position în Formula 3 din Austria! Cursa de sprint de la Spielberg e LIVE în AntenaPLAY (sâmbătă, ora 10:30)

14:56

Programul Porsche Supercup din Austria! Antrenanemntele, calificările şi cursa sunt LIVE în AntenaPLAY

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și