Închide meniul

România ar putea pierde organizarea EURO! Planul pus la cale de UEFA. Încă o ţară a pus ochii pe meciurile de anul viitor

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 14 noiembrie 2020, 11:30

România ar putea pierde organizarea EURO! Planul pus la cale de UEFA. Încă o ţară a pus ochii pe meciurile de anul viitor

profimediaimages

Arena Naţională ar putea rămâne fără meciurile de la EURO

Anglia ar putea organiza toate meciurile de la EURO, în vara anului viitor. Negocierile au avut deja loc, scrie Daily Mail, care citează surse de la forul european. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unde va avea loc EURO în 2021

O decizie finală va fi luată în funcţie de evoluţia pandemiei de coronavirus. România este printre cele ţările unde sunt programate partidele în acest moment. 

"Eforturile noastre se concentrează pe organizarea turneului în toate cele 12 oraşe stabilite iniţial, cu fani în tribune", a transmis un purtător de cuvânt al UEFA, potrivit jurnaliştilor britanici.

UEFA a studiat şi un alt plan. A vrut ca cele 24 de echipe să se lupte pentru trofeu în Rusia, unde a avut loc ultima Cupă Mondială, în 2018, a scris Le Parisien.

Reclamă

Câţi bani poate pierde România fără meciurile de la EURO

România ar primi o lovitură importantă dacă nu va mai găzdui cele 4 meciuri care i-au fost repartizate. Pierderile pe plan financiar ar fi uriaşe. Până să apară pandemia, autorităţile estimau încasări de 100 de milioane de euro!

Bucureşti, Copenhaga, Amsterdam, Bilbao, Dublin, Budapesta, Glasgow, Baku, Roma, Sankt Petersburg, Londra şi Munchen sunt cele 12 oraşe în care ar trebui să se dispute meciurile de la EURO 2020.

Programul meciurilor de la Euro 2020 ce vor avea loc la Bucureşti

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Federaţia cu care a negociat UEFA
  • Soluţia prin care fanii ar putea avea acces în tribune

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 FotoScenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid! Atmosferă de sărbătoare pe Arena Națională 20:30 LIVE TEXTFCSB – Rapid 1-1! Darius Olaru, deschidere rapidă de scor. Krasniqi a restabilit imediat egalitatea! 20:20 Un apropiat al lui Adi Mutu, noul „antrenor principal” al Rapidului! A fost trecut pe foaia de joc în locul lui Bogdan Lobonţ 19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu 19:45 LIVE VIDEOQPR – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 19:37 FotoPrimul lucru pe care l-a făcut Constantin Budescu, după ce a plecat de la Farul! A scos din buzunar o sumă uriașă 19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei Vezi toate știrile
Citește și