Închide meniul

România U21- Malta U21 4-1. Să vină Danemarca! Tricolorii mici câștigă fără emoții și așteaptă meciul decisiv pentru calificare

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 13 octombrie 2020, 18:02

România U21- Malta U21 4-1. Să vină Danemarca! Tricolorii mici câștigă fără emoții și așteaptă meciul decisiv pentru calificare

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

România U21 într-un amical cu Farul Constanța

Tricolorii U21 au evoluat fără selecționerul Adrian Mutu, izolat din precauție, deși a fost testat negativ pentru COVID-19. Coordonați interimar de Mihai Stoichiță, ei și-au asigurat victoria încă din prima jumătate a meciului, dar au suferit după ce Tudor Băluță a fost eliminat încă din minutul 34 pentru cumul de cartonașe galbene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul proaspăt transferat la Dinamo Kiev va rata astfel meciul crucial cu Danemarca pe care România U21 trebuie să îl câștige pentru a-și asigura calificarea la Euro U21

LIVE TEXT | România U21- Malta U21 20:00

Min. 90+ : S-a terminat meciul. 

Min. 72: Darius Olaru reia în plasa laterală o centrare din corner.

Min. 51: Gol Malta. Adversarii reduc din diferență după o greșeală a lui Chindriș

Reclamă

Min. 48: Dennis Man trece pe lângă golul trei după o centrare în fața porții.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45+1: Final de repriză la Giurgiu.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 40: GOOOLLL România! Man face 4-0 din penalty.

Min. 36: GOOOLLL România! Man îl servește impecabil pe Ganea care marchează golul 3 al tricolorilor.

Min. 34: Tudor Băluță vede cartonașul roșu după ce încasează al doilea galben.

Min 27: GOOOLLL România! Mățan care în careu, dar Dennis Man recuperează mingea și înscrie cu piciorul drept.

Min. 17: GOOOLLL România! Mățan driblează în careu jumătate din echipa malteză și îl învinge pe portarul maltez.

Min. 14: Mățan centrează perfect în fața porții, dar Ganea reia peste poartă.

Min. 7: Ocazie pentru România! Dennis Man reia cu capul și mingea trece puțin pe lângă poarta malteză.

Reclamă

Update 20:00 : A început meciul.

Echipele de start: 

România U21: Aioani – Vlădoiu, Drăgușin, Băluță, Haruț – Olaru, Marin, Ciobanu – Man, Ganea, Mățan

Malta U21: Formosa – Borg, Camilleri, Spiteri, Gauci – Mckay, Attard, Spiteri, Scicluna – Friggieri, Elouni

România U21 va juca cu selecționata similară a Maltei, la Giurgiu, într-un meci contând pentru calificările la Euro U21. Chiar dacă selecționata condusă în mod obișnuit de Adi Mutu este favorită certe, există și câteva probleme în lot.

Pașcanu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus și nu va juca, iar Andrei Vlad a fost trimis preventiv acasă după ce a stat în cameră cu el. Radu Opruț este și el indisponibil după meciul din Ucraina. Mai mult, deși testul selecționerului Adi Mutu s-a întors negativ, FRF a decis să nu riște. Pe bancă la meciul cu maltezii va sta Mihai Stoichiță.

Românii vor încheia, cel mai probabil, pe locul secund din grupă, având 6 puncte în minus față de liderul Danemarca cu două etape înainte de final. 

Suntem pe doi în clasamentul tuturor echipelor de pe poziția secundă din grupe, victoria fiind deci foarte importantă pentru a aduna punctele necesare asigurării calificării la turneul final.

România U21 a pierdut ultimul meci, 0-1 cu Ucraina, pe un teren extrem de greu și după o uriașă eroare de arbitraj la acordarea loviturii de la 11 metri. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și