Închide meniul

România U21 – Ungaria U21 | Lovitură pentru Mutu! Căpitanul Marius Marin va rata meciul cu Germania

Antena Sport Publicat: 27 martie 2021, 16:33

România U21 – Ungaria U21 | Lovitură pentru Mutu! Căpitanul Marius Marin va rata meciul cu Germania

profimediaimages

Marius Marin va rata meciul dintre România U21 şi Germania U21

  • Marius Marin a primit al doilea cartonaş galben
  • Căpitanul României nu va juca împotriva Germaniei

UPDATE: Jucătorul implicat în altercaţia cu Marius Marin, Adrian Szoke, a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat în minutul 43.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

Marius Marin, căpitanul României U21, nu va putea fi pe teren la meciul cu Germania U21, ultimul din grupa de la Euro, care va avea loc pe 30 martie, de la 19:00.

Reclamă

Marius Marin va fi suspendat în România U21 – Germania U21

Marius Marin a fost implicat într-o fază încinsă în careul României, în minutul 6. El l-a ţinut cu braţul de gât pe unul dintre jucătorii Ungariei U21, Adrian Szoke, în careu. Acesta a ripostat şi l-a lovit cu cotul pe Marin, care a căzut pe gazon şi a început să se vaite.

Arbitrul a decis să îi avertizeze pe cei doi. Ambii mai aveau câte un cartonaş galben din meciul de debut de la Euro.

Reclamă

Marius Marin a fost printre cei mai buni jucători ai României U21 în meciul cu Olanda U21, terminat la egalitate, 1-1.

Gigi Becali îl doreşte pe Marius Marin

Marius Marin este una dintre ţintele FCSB. Gigi Becali s-a interesat de el încă din campania de calificare pentru turneul final, potrivit sport.ro. 

Marius Marin a plecat din România în 2016, la numai 18 ani. Format la Timișoara, Marin a ajuns la juniorii lui Sassuolo. N-a reușit să se impună pe Mapei Stadium, fiind împrumutat de mai multe ori în ligile inferioare din Italia.

Reclamă 4 / 0/3

Discursul de lider al lui Marius Marin

În prezent, Marius Marin evoluează pentru Pisa, în Serie B. El are 22 de ani și valorează 1 milion de euro, potrivit Transfermarkt. La selecționata U21, Marin are 6 prezențe.

Marin a preluat rolul de lider din vestiar de la Ionuţ Radu şi a ţinut un discurs emoţionant înaintea meciului cu Olanda.

"Astăzi începe drumul nostru. Vreau să văd câini pe teren, CÂINI! Să-i ţinem în pressing din primul minut până în minutul 90. Avem 90 de minute, băieţi, gândiţi-vă că este primul şi ultimul vostru meci. Poate să schimbe viaţa fiecărui dintre noi de aici. Gândiţi-vă doar la chestia asta. O ţară întreagă se uită la noi! Hai, România!", le-a strigat Marius Marin coechipierilor lui.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA Vezi toate știrile
Pe același subiect
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21
Echipa naţională • 26 mart., 16:54
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21! „Eroul” naţionalei, copleşit de emoţii: „Mi-a marcat cariera!”
Marius Marin, gafă colosală în Serie B! Mijlocaşul român le-a pus pe tavă un gol adversarilor în Como - Pisa
AntenaPLAY • 16 mart., 15:55
Marius Marin, gafă colosală în Serie B! Mijlocaşul român le-a pus pe tavă un gol adversarilor în Como – Pisa
Lotul României U21 pentru meciul cu Armenia! Cu cine "atacă" selecţionerul Daniel Pancu primul loc în grupă
Echipa naţională • 16 mart., 13:22
Lotul României U21 pentru meciul cu Armenia! Cu cine „atacă” selecţionerul Daniel Pancu primul loc în grupă
România a descoperit un nou jucător pentru echipa naţională
Echipa naţională • 15 feb., 17:03
România a descoperit un nou jucător pentru echipa naţională! Anunţul făcut de FRF: „E interesant, mai ales că joacă în Spania”
Marius Marin, assist pentru un gol fabulos în Serie B!
AntenaPLAY • 10 feb., 19:52
Marius Marin, assist pentru un gol fabulos în Serie B! Andrea Pirlo, „distrus” la marginea terenului în Pisa – Sampdoria 2-0