Închide meniul

România U21 – Ungaria U21 | Lovitură pentru Mutu! Căpitanul Marius Marin va rata meciul cu Germania

Antena Sport Publicat: 27 martie 2021, 16:33

Reclamă
România U21 – Ungaria U21 | Lovitură pentru Mutu! Căpitanul Marius Marin va rata meciul cu Germania

profimediaimages

Marius Marin va rata meciul dintre România U21 şi Germania U21

UPDATE: Jucătorul implicat în altercaţia cu Marius Marin, Adrian Szoke, a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat în minutul 43.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

Marius Marin, căpitanul României U21, nu va putea fi pe teren la meciul cu Germania U21, ultimul din grupa de la Euro, care va avea loc pe 30 martie, de la 19:00.

Marius Marin va fi suspendat în România U21 – Germania U21

Marius Marin a fost implicat într-o fază încinsă în careul României, în minutul 6. El l-a ţinut cu braţul de gât pe unul dintre jucătorii Ungariei U21, Adrian Szoke, în careu. Acesta a ripostat şi l-a lovit cu cotul pe Marin, care a căzut pe gazon şi a început să se vaite.

Arbitrul a decis să îi avertizeze pe cei doi. Ambii mai aveau câte un cartonaş galben din meciul de debut de la Euro.

Reclamă
Reclamă 4

Marius Marin a fost printre cei mai buni jucători ai României U21 în meciul cu Olanda U21, terminat la egalitate, 1-1.

Gigi Becali îl doreşte pe Marius Marin

Marius Marin este una dintre ţintele FCSB. Gigi Becali s-a interesat de el încă din campania de calificare pentru turneul final, potrivit sport.ro. 

Marius Marin a plecat din România în 2016, la numai 18 ani. Format la Timișoara, Marin a ajuns la juniorii lui Sassuolo. N-a reușit să se impună pe Mapei Stadium, fiind împrumutat de mai multe ori în ligile inferioare din Italia.

Reclamă

Discursul de lider al lui Marius Marin

În prezent, Marius Marin evoluează pentru Pisa, în Serie B. El are 22 de ani și valorează 1 milion de euro, potrivit Transfermarkt. La selecționata U21, Marin are 6 prezențe.

Marin a preluat rolul de lider din vestiar de la Ionuţ Radu şi a ţinut un discurs emoţionant înaintea meciului cu Olanda.

"Astăzi începe drumul nostru. Vreau să văd câini pe teren, CÂINI! Să-i ţinem în pressing din primul minut până în minutul 90. Avem 90 de minute, băieţi, gândiţi-vă că este primul şi ultimul vostru meci. Poate să schimbe viaţa fiecărui dintre noi de aici. Gândiţi-vă doar la chestia asta. O ţară întreagă se uită la noi! Hai, România!", le-a strigat Marius Marin coechipierilor lui.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și