Închide meniul

Ronald Koeman a vorbit despre viitorul lui Lionel Messi la Barcelona după eliminarea din Champions League. "Echipa a progresat, avem un viitor măreţ!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 martie 2021, 6:58 / Actualizat: 17 noiembrie 2022, 18:24

Ronald Koeman a vorbit despre viitorul lui Lionel Messi la Barcelona după eliminarea din Champions League. "Echipa a progresat, avem un viitor măreţ!"

Profimediaimages

Ronald Koeman speră ca Lionel Messi să rămână pe Camp Nou

Ronald Koeman a vorbit despre viitorul lui Lionel Messi la Barcelona. Barcelona a fost eliminată de PSG, cu 5-2 la general, din optimile de finală ale UEFA Champions League. Lionel Messi a înscris în ambele meciuri cu campionii Franţei, dar nu şi-a putut ajuta echipa să obţină calificarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Există zvonuri tot mai mari că starul argentinian nu îşi va prelungi contractul cu Barcelona, care expiră la finalul sezonului. Ar putea ajunge chiar la PSG, acolo unde este aşteptat cu nerăbdare de prietenul Neymar. Jurnaliştii de la L’Equipe au anunţat deja că Messi s-a înţeles cu gruparea din Ligue 1.

Ronald Koeman, despre viitorul lui Lionel Messi la Barcelona

Antrenorul catalanilor speră să se poată baza pe Messi şi în următoarea ediţie de campionat. După meciul cu PSG, Koeman a ţinut să îl asigure pe golgheterul all-time al clubului că va putea câştiga noi trofee pe Camp Nou.

Leo a văzut că echipa a progresat, în ultimul timp, după toate schimbările de la club. Sunt mulţi tineri de calitate, care au fost aduşi, iar viitorul nostru va fi măreţ.

Prin urmare, Messi nu poate avea dubii în privinţa viitorului acestei echipe din punct de vedere al valorii jucătorilor„, a declarat Ronald Koeman la conferinţa de presă, citat de Marca.

Reclamă

Pentru prima dată în ultimii 16 ani, Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo nu vor juca în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Chiar şi aşa, Koeman crede că sunt şanse să nu îşi piardă căpitanul.

Nu știu dacă va genera frustrare pentru Leo. Este păcat că s-a ajuns aici pentru că sunt doi jucători mari, dar trebuie să acceptăm această situaţie. În ceea ce privește viitorul lui Leo, el trebuie să decidă. Nimeni nu-l poate ajuta. El a văzut de multă vreme că avem viitor. Nu va fi un argument pentru ca el să nu rămână„, a mai precizat antrenorul Barcelonei.

Messi a ratat un penalty în returul cu PSG

Un moment „cheie” al disputei de pe Parc des Princes a avut loc în minutul 45+3, când Barcelona a primit un penalty. Anthony Taylor a acordat lovitură de la 11 metri, iar Lionel Messi şi-a asumat răspunderea.

Reclamă 4 / 0/3

Starul argentinian, care făcuse 1-1 în minutul 37 cu o super-execuţie, nu a reuşit să îl învingă pe Keylor Navas şi de la punctul cu var. „Centralul” a cerut ajutorul sistemului VAR şi a primit confirmări că nu ar fi avut loc nicio infracţiune.

Pe reluări s-a văzut însă că arbitrii nu au fost atenţi şi la poziţia în care se afla Marco Verratti. Italianul nu a respectat distanţa regulamentară şi, în momentul în care Messi se pregătea să şuteze, era în arcul din apropierea careului. Acest lucru este interzis prin regulament. Mai mult, chiar Verratti a fost cel care a respins mingea în corner după intervenţia lui Navas.

Catalanii au făcut scandal şi sunt convinşi că Barcelona ar fi putut să spere la calificare dacă termina în avantaj prima repriză.

Este scandalos! Unde e VAR-ul? Verratti, care a respins în corner, a intrat în acel arc înainte ca Messi să șuteze. Penalty-ul trebuia repetat!„, au scris cei de la publicaţia Sport.

Recomandări
  • Lionel Messi poate ajunge chiar la PSG
  • Mesajul transmis de Ronald Koeman

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și