Închide meniul

Ronaldinho este aşteptat în România pentru un meci demonstrativ!

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 mai 2022, 16:49 / Actualizat: 10 mai 2022, 19:52

Ronaldinho este aşteptat în România pentru un meci demonstrativ!

Ronaldinho este aşteptat în România pentru un meci demonstrativ

Ronaldinho în cadrul unui eveniment -

Ronaldinho (42 ani) este aşteptat în România pentru un meci demonstrativ de teqball, împotriva lui Eric de Oliveira (36 ani), cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mijlocaş brazilian al Barcelonei s-a retras din activitate în vara anului 2018, iar acum se concentrează şi pe teqball, unde recent a devenit și el ambasador al acestui sport.

Ronaldinho este aşteptat în România pentru un meci demonstrativ!

Ronaldinho este în prezent ambasador pentru teqball, sport care a cunoscut o popularitate impresionantă în ultima perioadă. Teqball-ul a prins viaţă în urmă cu câțiva ani, dar se bucură de o ascensiune rapidă. Sportul cuprinde pe lângă jocul cu mingea de fotbal, tenisul de masă sau voleiul. În anul 2017, Ronaldinho a pornit într-un tur al lumii pentru promovarea acestui sport.

”E un sport care îţi dă tehnică, viteză, viteză de gândire. Momentan, ungurii sunt cei mai buni la acest sport. Avem şi noi un român care este pe primele locuri în lume. Este un sport în creştere, apreciez invitaţia primită. Se vorbeşte de un meci între mine şi Ronaldinho, ambasador global al Teqball, care ar urma să fie organizat în ţară, în luna august”, a declarat Eric, pentru playsport.ro.

Eric de Oliveira este cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 (66 goluri). El s-a retras din activitate în vara anului 2021, din cauza unor probleme medicale.

Reclamă

De partea cealaltă, adeversarul lui, mult mai celebrul Ronaldinho, a avut o perioadă de vis la Barcelona (2003-2008), în care a marcat 91 de goluri, a oferit 52 de pase decisive și a cucerit cinci trofee: o Ligă a Campionilor, două titluri şi două Supercupe ale Spaniei.

A urmat pentru el tranferul la AC Milan, cu care a câştigat Scudetto în 2010-2011. Apoi a devenit în Brazilia, unde şi-a încheiat şi cariera.

Eric de Oliveira este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din istoria de 77 de ani a lui Gaz Metan

Eric de Oliveira, unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din istoria de 77 de ani a clubului Gaz Metan, a vorbit despre situația în care s-a afundat formația medieșeană. Noul ambasador teqball România a menționat și despre crearea unei noi echipe ce ar putea sa îi calce pe urme lui Gaz Metan. El este hotărât să vină alături de echipă, indiferent de eșalonul în care s-ar afla.

Reclamă 4 / 0/3

”Cu cine să vin lângă echipă în ligile inferioare? Problema este de datorii. Trebuie bani ca să revii. Este greu, pentru că sunt datorii de plătit. Din ce-am înțeles, a fost înființată o nouă echipă, însă așteptăm și comunicatul oficial. Bineînțeles, dacă aș putea să recuperăm stema, numele, culorile clubului, m-aș alătura proiectului. Ne confruntăm cu realitatea, trebuie să trecem prin ligile inferioare, Liga a 4-a, a 3-a, pentru a reveni în prima divizie”, a mai spus Eric.

Eric de Oliveira, momente de coşmar!

În toamna anului 2021, Eric de Oliveira dezvăluia pentru Antena Sport că a trecut printr-o perioada de coşmar, din cauza durerilor provocate de problemele la picior.

„Din păcate, am o problemă la picior. O arteră s-a înfundat. Nici la plimbare nu pot să mă plimb prea mult. Sunt dureri mari, îmi amorţeşte piciorul. Aştept să merg în Brazilia, în decembrie, să vorbesc şi cu doctorii de acolo.

Am făcut prima intervenţie, după o lună nu am simţit nimic. Când am început pregătirea cu Mediaş, după 3 zile iar am simţit durere. Mi s-a spus că a fost zdrobită artera şi că trebuie să mă operez din nou, iar dacă mă operez din nou nu mai pot juca fotbal deloc.

Am crezut că e mai bine să mai iau o părere de la alt doctor. Am găsit un medic la Cluj, el mi-a dat un tratament agresiv cu anticoagulant. Începe să îmi fie bine, dar aştept să văd ce se întâmplă.

Sunt dispus să risc pentru a juca alături de copiii mei. Ceea ce nu pot face acum. Fotbal nu iau în calcul să mai joc, dar eu cred că aş merita mai mult, câteva minute să mă retrag, să îmi iau la revedere de la fotbal. Nu am vrut eu să îi spun nu fotbalului”, a spus Eric, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și